Do zdaj ni bilo znano, da je dobil igralec pred več kot enim letom tretjega otroka in javnost tega še vedno ne bi vedela, če Josh Harnett vesele novice ne bi povedal kar sam.

Številne zvezde se po svojih najboljših močeh trudijo pred mediji skriti podrobnosti iz svojega zasebnega življenja, a zdi se, da bi lahko eden od najljubših igralcevženskega občinstva, 42-letni igralec Josh Hartnett, vse naučil lekcije. Do zdaj namreč ni bilo znano, da je igralec pred več kot letom dni dobil tretjega otroka in javnost tega še vedno ne bi vedela, če Josh vesele novice ne bi odkril sam. Vendar spol prvorojenca in imena njegovih dveh deklet, ki jih ima s partnerico, igralko Tamsin Egerton, še niso razkrita.

“Obstajajo projekti, na katere sem ponosen, najbolj pa sem ponosen, da sem oče treh otrok, pa tudi na dober odnos s partnerico, čudovito družinsko življenje, dejstvo, da mi še vedno uspeva in da liki, ki jih igram s starostjo postajajo bolj zanimivi,”, je v zadnjem intervjuju razkril, da se je njegova družina razširila.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekSe spomnite, kako je Melania Trump izgledala na svoji poroki?
Naslednji članekJennifer Lopez je spregovorila o estetskih postopkih in botoksu