Deli
www.usmagazine.com

32-letna mamica, ki je malega Binghama rodila 9. julija lani, je v nedeljo med počitnikovanjem v mehiškem Cabu, v seksi bikiniju razkazovala svoje trebušne mišice. Igralka je na soncu uživala skupaj s svojim eno leto starejšim zaročencem, članom glasbene skupine The Muse, Mattom Bellamyjem.

Strokovnjaki pravijo, da se noseča ženska devet mesecev redi in da tudi shujšati ne more v manj kot devetih mesecih. No, Kate je dokazala nasprotno, saj hčerka slavne Goldie Hawn, dobrih sedem mesecev po porodu izgleda bolje kot kdajkoli prej. In v čem je njena skrivnost?

"Kate si je v stanovanju dala narediti plesni studio v katerem vsak dan obvezno preživi eno uro," je za ameriške medije povedal njen prijatelj.

Igralka, ki ima še starejšega sina Ryderja, je dejala, da se je med drugo nosečnostjo precej manj zredila, saj je postala bolj ozaveščena glede svojega prehranjevanja. "Veliko raje imam zdravo hrano. Namesto slanine in mastnega hamburgerja si tako raje privoščim gozdne sadeže ali kaj podobnega."

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.