Zadnje tedne sta princ Harry in njegova bodoča žena Meghan Markle povsem zasenčila preostali podmladek kraljeve družine. A včeraj je to prekinila Kate Middleton, ki je na Instagramu objavila fotografijo ljubke Charlotte, ki je prvič obiskala vrtec.

“Vojvoda in vojvodinja kambreška z veseljem delita dve fotografiji princese Charlotte v palači Kensington Palace to jutro,” je bil zapis ob Instagram fotografiji. “Fotografije je posnela vojvodinja tik preden je princesa Charlotte prvič odšla v vrtec Willcocks Nursery School.”

PREBERITE TUDI: Poglejte, kako je princesa Charlotte prvič hodila v javnosti

Starejši bratec male Charlotte, princ George, pa je svoj prvi dan že čisto prave šole imel že septembra. Pripeljal ga je njegov oče, saj je Kate takrat trpela zaradi hude jutranje slabosti. Kasneje je poročal, da je bil prvi šolski dan njegovega sina zelo dober in je bil uradno dober dan.

Oče princ William si je menda ob tem zelo oddahnil. “Tam je bil še en starš, ki je imel precej težav s svojimi otroki, zato sem bil zelo zadovoljen, da to nisem bil jaz!” je takrat priznal.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton je noseča 11 tednov, a sina vseeno ni pospremila v šolo