Deli

Včeraj je bodoča princesa Meghan Markle izbrisala vse svoje račune na družbenih omrežjih: Instagram, Facebook in Twitter račun. To se je zgodilo kar kmalu po tem, ko se je zaročila s princem Harryjem.

36-letnica je na svojem Instagramu objavljala fotografije svojih psov, dobrodelnih potovanj po svetu in občasno kak selfi. Sedaj pa se ob poskusu dostopa do katerega od njenih objav pojavi napis, da stran več ni dostopna in da je bila morda odstranjena.

PREBERITE TUDI: Del telesa Meghan Markle, ki je sprožil naval plastičnih operacij

Enako se zgodi, če greste na njen Twitter račun (“Sorry, that page doesn’t exist!”) ali Facebook (“Sorry, this content isn’t available right now”).

Uradna izjava

Iz Kensingtonske palače so podali izjavo: “Gdč. Markle je hvaležna vsem, ki so ji sledili na družbenih omrežjih tekom let, a jih sedaj že nekaj časa ni uporabljala in se je odločila, da jih zapre.”

PREBERITE TUDI: Takole je princ Charles Diani zlomil srce (in to je bil tudi razlog za propad njunega zakona)

Nima izbire

Sicer pa ta njena ‘odločitev’ – saj je jasno, da je to morala storiti, če hoče v kraljevo družino – ni presenečenje. Po zaroki s princem Harryjem so poznavalci samo čakali, da se to zgodi, saj jih je pred obdobjem s princem aktivno uporabljala. Noben član kraljeve družine namreč nima svojega lastnega računa na družbenih omrežjih, temveč delčke svojega življenja delijo preko skupnega računa kraljeve družine.

PREBERITE TUDI: Meghan Markle že deležna kritik glede videza

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.