Veliko zvezdnikov na prvi pogled deluje, da so ustvarjeni eden za drugega, a le malo je tako sanjskih parov, kot sta igralka Nicole Kidman in njen mož, country pevec Keith Urban. Sta namreč idealen primer, kaj pomeni vztrajati v zvezi in se vsak dan znova odločiti za odnos – v dobrem in slabem.

Pevec je namreč razkril, da ni bil vedno v življenju tako srečen ter da je bil odvisen od žene, da ga je rešila odvisnosti. Dva najbolj slavna Avstralca v Hollywoodu sta se prvič srečala na dogodki, na katerem so nagrajevali avstralske ustvarjalce. Nicole se je menda skoraj zaletela vanj in takoj sta začutila povezavo.

PREBERITE TUDI: Nicole Kidman s solzami v očeh izpovedala ljubezen

Nov začetek

Odnos je bil idealna priložnost za Kidman, da je po grdi razvezi od Toma Cruisa začela znova in s Keithom sta kmalu postala par. Manj kot leto dni kasneje sta bila zaročena in kmalu sta zaživela skupaj. “Ko sem spoznal Nicole, mi to ni spremenilo življenja – to je bil začetek življenja,” je pevec podal ganljivo izjavo o svoji ženi. “Bilo je dobesedno ‘OK, življenje se je začelo.'”

A le nekaj mesecev po poroki bi njegova odvisnost kmalu uničila zvezo.

Bil sem suženj

Urban je bil že dolga leta odvisnik od alkohola in to je seveda negativno vplivalo tudi na njun zakon, v katerem je hitro začelo ‘škripati’. Pevec je kombiniral alkohol s prepovedanimi drogami, med drugim tudi s kokainom in ectasyjem, da se je vedno dobro počutil “Šel sem spat, se po nekaj urah zbudil, se spet zadrogiral in pil, da sem vse skupaj ublažil,” se Urban spominja časov, preden je postal trezen.

“Vedel sem, da nisem v svoji najboljši verziji in da me to počasi načenja. Bil sem zasužnjen … živel sem zelo, zelo majhno življenje.”

PREBERITE TUDI: Nicole Kidman brez sramu poljubila drugega

12 let treznosti

Vse pa se je spremenilo, kot je 4 mesece po poroki intervenirala Kidman. Tako Urbanu že 12 let uspeva ostajati trezen in to mu je uspelo s pomočjo zakona z Nicole. In tega ga tudi ni sram priznati: “Z njo sem se duhovno zbudil. Uporabljam besedno zvezo ‘rodil sem se z njo’, ker se tako počutim. In prvič v življenju sem se lahko znebil krempljev odvisnosti.”

Par ima dva otroka, hčerki Faith in Sunday, in skupaj sta močna in nerazdružljiva.

PREBERITE TUDI: Zac Efron: Spregovoril prvič po govoricah, da je bil odvisen od drog!