Kreativna glasbenica Lea Sirk se rada giblje po različnih glasbenih področjih. Če morda niste vedeli, nekdanja zmagovalka glasbenega tekmovanja Ema, glasbo uči, ustvarja in interpretira.  V zadnjem letu se je energična glasbenica posvetila ustvarjanju in ustvarila novo skladbo, za katero pravi:

“V pavzi, ki jo glasbeniki še kar premlevamo in rešujemo, bi zase rekla, da je bila zelo produktivna na področju raziskovanja novega stila in obdobja, v katerem sem bila žal le rojena, razen preko svojih staršev pa ga nisem uspela kaj dosti spoznati. Pred približno dvema letoma sem na glasbenem tujem trgu zasledila, da se vračajo osemdeseta leta in že takrat me je producent pocuknil za rokav, da bi bilo zanimivo kaj narediti v tej smeri. Sploh zato, ker ima on ta stil v malem prstu, jaz pa obožujem hitrejše ritme in barve, ki s tem časom kar dobro sovpadajo.”

Tako se je rodila pesem Always you, ki bo najprej ugledala svet v angleški verziji, nato pa je v planu še slovenščina.
“Always you bi podarila vsem, ki delijo življenje z osebo, ki jo dobesedno živijo. Življenje ob tej osebi ne potrebuje razlag, analiz in pretiranega razmišljanja. Le nasmeh in objem,” je še povedala.

© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekRAZKRITO: Charles je pred Diano in Camillo zaprosil devet let mlajšo
Naslednji članekMasterChef Slovenija: Zgodilo se je to, česar smo se po tihem bali