Dokumentarni film “The Royal House of Windsor”, ki ga je izdal Channel 4, je razkril, da je bila pred princeso Diano v življenju princa Charlesa še ena ženska. Mirror piše, da je poskušal njegov stric Lord Mountbatten urediti, da se poroči z vnukinjo Amando Knatchbull. Imel jo je za idealno ženo za Charlesa, čeprav je bila njegova daljna sestrična in devet let mlajša od njega.

Charles je Amando odpeljal na križarjenje že leta 1977 in naj bi jo takrat tudi zaprosil. “Charles jo je vprašal, ali želi biti njegova žena, a ga je zavrnila. Veliko časa sta preživela skupaj in pravzaprav verjamem, da sta se celo preveč zbližala. Postala sta kot brat in sestra,” je dejal eden od pripovedovalcev v filmu. 

Toda kasneje je Charles spoznal Diano, s katero se je poročil leta 1981. Na koncu sta se ločila leta 1996, princ pa se je kasneje poročil s Camillo Parker Bowles, s katero je poročen še danes. Amanda pa je srečo našla leta 1987, ko se je poročila z avtorjem Charlesom Vincentom Ellingworthom, s katerim ima tri otroke. Charles in Amanda sta še danes v dobrih odnosih. 


Zadnje novičke

Prejšnji članekS tem sporočilom in fotografijo je Hande Erçel voščila Keremu Bürsinu
Naslednji članekLea Sirk navdušila z novo pesmijo