Lili Žagar je prišla do zelo zanimive situacije, za katero je potrebovala pomoč svojih spletnih prijateljev. Po prebranem, se je odločila, da mu da še eno priložnost.
Lili je znana kot zelo dobra kuharica, sedaj pa je prišla do zanimive situacije. Kupila je tahini, ki je bil zelo grenak, zato je svoje sledilce povprašala o mnenju. Tahini (tudi tahina) je gosta pasta oziroma maslo, narejeno iz sezamovih semen. Spletni prijatelji so ji obrazložili, da je temen tahini (ta, ki ga je imela tudi Lili) narejen iz neoluščenega sezama in zato tudi toliko bolj grenak. Svetel tahini pa je narejen iz oluščenih sezamovih semen, zato je manj grenak.

Ko so ji povedali to dejstvo, se je odločila, da mu da še eno priložnost. A tokrat svetlemu, saj je temen bil nekaj najbolj grenkega, kar je poskusila v življenju.
Zadnje novičke
- Ana Klašnja razkrila skrivnost svojega mladostnega izgleda
- Razkošen dom znanega slovenskega para ima zdaj še nekaj novega
- Hit letošnjega poletja je nakit iz školjk, a tokrat v bolj sofisticirani obliki
- Darja Gajšek ima pred sabo naporne dneve, ji bo uspelo?
- Kaj se dogaja s postavo Hajdi Korošec?
- Kaj se plete med Mišo Koplovo in Luko Pangosem? Oba sta zmagovalca MasterChef Slovenija in sedaj sta skupaj …
- Znana Slovenka je javno pokazala svoje modrice
- Marko Potrč je izdal skrivnost, ki je mnogi niso vedeli o njegovem domu