Čeprav se je Lindsay Lohan podpisala pod pogodbo, v katero so vključeni tudi poljubi s Charliejem Sheenom, se je razvpita igralka v zadnjem trenutku premislila.

Med snemanjem neke scene se je povsem nepričakovano uprla in zavrnila poljubiti kolega, ki ji je nedavno posodil ogromno denarja, s katerim je poplačala davčni dolg.

»V trenutku, ko sta se ulegla v posteljo, je začela izražati bojazen, da bo, če poljubi Sheena, dobila herpes, njemu pa je zabičala, da se ji ne sme niti približati,« je medijem razkril vir s snemanja. Med kasnejšim pogovorom z režiserjem in producentom je poudarila, da jo ne moreta prisiliti v poljub, saj »nihče ne ve, kaj vse je Sheen že imel v ustih in kaj vse je že z njimi počel«.

Čeprav je Lindsay močno dramatizirala, je bil Sheen zelo 'cool' in ni spregovoril niti besedice. Igralec je bil v preteklih letih sicer reden gost številnih stomatologov, ki so mu naredili nove zobe. Njegovi naravni so mu namreč že zdavnaj izpadli, predvsem zaradi pretiranega uživanja drog in alkohola.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKim Kardashian: Po porniču končno tudi resna vloga
Naslednji članekMadonna: Ugasnite cigarete, sicer ne bom pela