»V šoli se odlično počutim in res delam na svojem razvoju. Učitelji so skoraj da naši prijatelji, sošolci zelo prijazni in pripravljeni pomagati, končno pa sem si izborila tudi čas za učne ure klavirja na področju glasbene produkcije. Zelo sem vesela, da sem se odločila za tovrsten podvig, sem pa hvaležna tudi svojim staršem, ki so me vsake toliko časa opomnili, da je to zares pomembno zame. Glasba je moja največja ljubezen, moja čustva so še intenzivnejša in na tem želim graditi naslednja 4 leta. Čaka me kar precej dela, vendar mislim, da bom ob tem zelo uživala, kar se mi zdi izjemno pomembno pri kateremkoli študiju, ki si ga študentje izberejo«,  je o svojih prvih izkušnjah na Akademiji za ples in glasbo Codart povedala odlična pevka.

Sicer pa Maja pravi, da se je na Nizozemsko zelo hitro navadila, se je pa njeno življenje zopet obrnilo na glavo. »Navaditi sem se morala na dež in veter, kolo in podzemno namesto avta, skratka na popolnoma drugačen način življenja v tujem mestu s popolnoma drugačnimi navadami«.

Počitnice v Sloveniji bodo za Mariborčanko kratke. »Žal pridem domov samo za teden dni,  potem pa me že čakajo študijske obveznosti. V tem času imam v planu promocijo novega spota, turnejo obiskov celotne družine in prijateljev, skočila pa bom tudi v studio. Drugo leto pa načrtujem ponovno ustvarjanje lastne glasbe in moram priznati, da že komaj čakam«, nam je še zaupala Maja.

Prejšnji članekJUKEBOX: Cody Simpson – Be The One
Naslednji članekMiley Cyrus: Vem, da bova z Liamom za večno skupaj!