Deli

Par, ki se je poročil leta 2013, ima že leto in pol staro hčer.

Kar nekaj časa sta namigovala, zdaj pa je tudi uradno. Glasbenik John Legend in njegova žena Chrissy Teigen pričakujeta drugega otroka. To sta razkrila na družbenih omrežjih, na katerih je predvsem Chrissy zelo aktivna.

Zaradi velikosti trebuščka je več kot očitno, da le-tega ni bilo več mogoče skrivati za ohlapnimi in drugače krojenimi oblačili. Nekateri so sicer že pred časom namigovali na morebitno nosečnost, a par govoric ni želel potrditi. Verjetno sta vseeno želela počakati, da bo z otrokom res vse v najlepšem redu, saj je znano, da sta imela tudi s prvo nosečnostjo kar nekaj težav.

Chrissy pa je pred meseci prenehala piti alkohol. Takrat je izjavila, da je ugotovila, da stvari nima več pod nadzorom. In da se je začela zavedati, da vsakodnevno pitje vina vpliva na njeno zdravje. Zdaj pa je jasno, da sta se z možem trudila zanositi, kar je seveda mnogo lažje brez zakisanega telesa, zaradi alkohola.

aloha, bebe @1maryphillips @jenatkinhair @monicarosestyle @alanavanderaa

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

? spot the difference

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Po prvem objavljenem videu, v katerem sta nosečnost naznanila, pa je zdaj Chrissy Teigen začela objavljati tudi nosečniške fotografije. Pod eno je preprosto napisala aloha, kar predstavlja ljubezen.

it's john's!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.