V ponedeljek, 12. marca, se bo Meghan Markle prvič pojavila v javnosti skupaj s kraljico in sicer na praznovanju dneva britanske skupnosti narodov. Dogodka se bo udeležil tudi njen bodoči tast, princ Charles. 36-letna nekdanja igralka se je za poroko s princem odpovedala vsemu, vključno igralski karieri in družbenim medijem.

Kraljico je že osvojila …

Praznovanje bo obeležil tudi nastop nekdanjega člana skupine One Direction, Liama Payna. Čeprav bo to prvi skupni nastop za Meghan, pa je menda že osvojila kraljico v kraljevi palači. V prvem skupnem intervjuju mladega para, ki se bo poročil 19. maja, je Harry navdušeno povedal, da je njegova zaročenka že spoznala kraljico in bila večkrat v družbi z njo. Kraljica je menda o Meghan dejala, da je ‘izjemna ženska’.

PREBERITE TUDI: Grda navada, ki se ji je princ Harry odpovedal za svojo Meghan

… prav tako tudi njene pse

V istem intervjuju je Harry povedal tudi, da so kraljičini psi v trenutki vzljubili Meghan. “Psa sta bila v trenutku očarana,” se je Harry takrat šalil. “Sam sem preživel 33 let lajanja nase – potem pa tale vstopi in nič.” Na kar je Meghan odgovorila: “To je res, samo ležala sta ob mojih nogah med pitjem čaja, bilo je zelo prisrčno.”

Vse kaže, da je Meghan že vsem priljubljena nova članica kraljevske družine!

PREBERITE TUDI: Meghan Markle zopet navdušila

Prejšnji članekS tako dieto se Beyonce pripravlja na nastop na Coachelli
Naslednji članekV Los Angelesu podelili najprestižnejše kipce