Ne samo ženske, temveč tudi vedno več moških rado poskrbi za svoj zunanji videz. Ne gre samo za klasično urejenost, ampak predvsem korak s trendom. Tako kot se modni trend oblačil spreminja skozi leta, se tudi trend obrvi in trepalnic.

Če smo pred desetimi leti vsi okoli hodili s tankimi obrvmi, je danes zgodba povsem drugačna. Goste, poudarjene in debelejše obrvi so modni trend, po katerem hrepenimo vsi. A do takšnih obrvi po naravni poti ni enostavno priti. Na rast obrvi namreč vpliva kar nekaj dejavnikov, ki so med drugim tudi genetsko pogojeni. Kljub temu to še ne pomeni, da takšnih obrvi ne morete imeti. Danes namreč obstaja kar nekaj odličnih tehnik, ki poskrbijo, da so vaše obrvi točno takšne, kot si morda že leta želite.

Obrvi pa nimajo samo lepotnega učinka, ampak tudi skrbijo za varnost. Ne samo, da z obrvmi lahko izrazimo marsikatero čustvo, imajo namreč tudi zelo pomembno nalogo varovanja oči pred tujki. Pri varovanju oči se jim pridružijo še trepalnice, ki poskrbijo za dodatno zaščito. Z njuno pomočjo prah, mušice, razni tujki in znoj ostanejo izven naših oči.

Trepalnice so tudi modni dodatek našim očem. Lepe, črne in dolge trepalnice zagotovo dvignejo samozavest marsikateri ženski. Tako kot pri obrveh tudi pri trepalnicah obstajajo tehnike, ki iz tankih svetlih trepalnic ustvarijo goste, dolge in temne. Le te poudarijo oči in naredijo pogled zagotovo zapeljivejši.

Če se sprašujete, kje do lepih trendovskih obrvi in gostih ter dolgih trepalnic, imamo za vas kar nekaj predlogov, kjer vam bodo zagotovo ustrezno svetovali in poskrbeli za vaše želje.

 

V kozmetičnem salonu NEGUJ.SE poskrbijo za vse ženske, ki ne marajo ličenja ali jim krade jutranji čas, kljub temu pa si želijo imeti urejen videz. Vse ženski, ki se najdete v tem opisu, bodo pri NEGUJ.SE poskrbeli za vaše trepalnice, kjer jih bodo podaljšali. Izbor je zelo pester, saj vam s popolnim asortimanom v njihovem salonu nudijo ročno izdelane trepalnice različnih barv, dolžin in gostote, primerne vašim željam in primerne vašim naravnim trepalnicam. Če se odločite še danes za podaljševanje trepalnic bodo kmalu vaše trepalnice postale še bolj zapeljive in mistične, vaš pogled pa popoln in glamurozen.

Vir: NEGUJ.SE

kozmetičnem salonu NEGUJ.SE pod Šmarno goro kjer si lahko privoščite negovalne tretmane bodo za vaše dobro počutje poskrbeli dve prijazni kozmetičarki.
Za vas pa imajo tudi prav posebno akcijsko ponudbo. Pri prvem obisku podaljševanja trepalnic (nad 78€) vam nudijo kar 10% popust.


Kozmetični salon La Bonita je dom za vse vaše potrebe po lepoti in dobrem počutju. V prvi vrsti je njihova skrb za zadovoljstvo strank in njihovih zaposlenih. Usmerjeni so k oblikovanju obrvi, vihanju trepalnic ter reševanju različnih težav s kožo na obrazu (nega obraza) ter stopalih (medicinska pedikura). La Bonita je kraj, kjer se sprostite in spočijete misli od stresnega vsakdana.

Vir: La Bonita

Laminacija ali fiksiranje je postopek trajnega oblikovanja obrvi, s katerim dlačicam spremenimo smer, da dobimo želeno obliko obrvi. Je popolna rešitev za tiste, ki nimajo simetričnih. To se navadno zgodi, če so dlačice neukrotljive in sledijo drugačni smeri, kot si ženska želi. Z laminacijo dosežemo simetrijo in videz košatih, bolj polnih obrvi. Po postopku so dlačice bolj ubogljive, lažje jih češemo. Postopek odsvetujem strankam, ki imajo zelo redke, tanke in kratke obrvi, alergije ali pa so imele v preteklosti reakcije na kozmetiko, barvila in poltrajno tetoviranje. Prav tako ga ne priporočam ljudem, ki imajo praske na obrazu, opekline, brazgotine v bližini oči, okužbo oči ali vnetje na predelu obrvi. Odsvetujem ga tudi tistim, ki imajo hormonske motnje, kronične bolezni ali pa so jim pred kratkim naredili kemični ali mehanski piling obraza. Rezultati laminiranja obrvi niso trajni, so pa obstojni od šest do osem tednov. Potem se dlačice počasi vračajo v prvotno stanje. Včasih je treba več obravnav, da dosežemo želen rezultat. Obrvi so ena izmed značilnosti na obrazu, ki se je drastično spreminjala.

Vir: La Bonita

Oblikovanje obrvi
Obstaja več oblik obrazov, ki običajno niso simetrični, zato tudi oblikovanje obrvi ni tako enostavno, kot si mislimo. Pravilna oblika obrvi lahko veliko pripomore k izboljšanju našega videza, medtem ko napačna oblika lahko uniči še tako lep obraz. Prav tako drži, da s pravilno oblikovanimi obrvmi poudarimo naše lepe lastnosti na obrazu, medtem ko lahko z nepravilno oblikovanimi poudarimo slabe. Čas tankih obrvi je preteklost. V današnjih časih je trend naravna oblika obrvi z malo detajli. Eksperimentiranje in poseganje v naravno obliko lahko povzroči, da kakšna preveč izpuljena dlaka ne zraste več nazaj. Ker se s tem problemom srečujejo vsakodnevno, so skozi leta mnogim strankam pomagali s svetovanjem in usmerjanjem na tem področju.

Keratinsko vihanje trepalnic je naraven, neboleč in hiter postopek, ki trepalnice privzdigne in priviha, jih potemni in podaljša. Vihanje in barvanje trepalnic ne uničuje, zato je postopek povsem varen. Hkrati pa trepalnice s keratinom obnavlja od korena do konice, nahrani in okrepi. Trajno vihanje trepalnic je primerno za vse s tanjšimi in krajšimi trepalnicami, po odstranjevanju umetnih trepalnic in tudi za uporabnice kontaktnih leč, saj ne draži oči. Ne glede na to, kaj počnete – (kopanje v morju/bazenu, tuširanje, savnanje, spanje z obrazom na vzglavniku) vam trepalnice ostajajo lepo privihane. Prav tako se lahko tudi ličite, saj s tem še dodatno poudarite videz.

Vir: La Bonita

Vse od leta 2013 se v Lepotilnici ukvarjajo z nego obrvi in trepalnic. Njihove izkušene stilistke poskrbijo, da bodo vaše obrvi in trepalnice zasijale v popolnosti. Obrvi oblikujejo z različnimi načini – puljenje, nitkanje, voskanje. Za večjo polnost in intenziteto pa predlagajo ob oblikovanju tudi barvanje. Pobarvajo jih z barvo za obrvi. Če pa bi želeli daljšo obstojnost barve, bodo uporabili kano BrowHenna.

Vir: Lepotilnica

Trenutni hit oblikovanja obrvi je vsekakor laminacija, pri kateri dosežejo urejeno košate obrvi. Če pa ste zaradi prekomernega puljenja ali katerega drugega vzroka ostali brez naravnih dlačic, potem bodo predlagali, da se odločite za enega od permanentnih metod – ali microblading po svetovno priznani metodi PhiBrows. V zadnjem času je tudi zelo popularen klasičen permanentni make up, metoda powder brows.
Pri microbladingu bodo vašim obstoječim dlačicam dorisali nove, tako da bo sam izgled naraven. Tudi sami boste težko opazili razliko med naravnimi in vrisanimi dlačicami.
Druga tehnika permanentnega make-upa – powder brows – pa vam bo dala učinek zasenčenih obrvi. Možna je tudi kombinacija obojega.
Ves čas svojega delovanja se izobražujejo pri najboljših svetovnih mojstrih, pri katerih so opravili certifikate PhiBrows, BoldBrows in Shading.

Vir: Lepotilnica

Zaradi vse večjega povpraševanja so v ponudbo pravkar dodali tudi lasersko odstranjevanje permanentnega make-upa, kjer vam z najmodernejšim PhiLaserjem strokovno odstranimo stari pigment, ter nato izrišemo nove popolne obrvi. Brez zlivanja barve, brez čudnih barv in brez bolečine. Obljubijo! Naj postanejo vaše obrvi okvir obraza.

Trendu podaljševanja trepalnic se je v zadnjem letu pridružilo naravno keratinsko vihanje trepalnic. V letu 2013 so svojo pot začeli z izobraževanji podaljševanja trepalnic pri Xtreme Lashes. Tehniki 1na1 je sledila volumenska tehnika, tej pa ameriški volumen. Danes se uporabnice podaljšanih trepalnic običajno odločajo za volumensko tehniko, ki da trepalnicam predvsem gostoto. Če smo včasih dajali poudarek na dolžini, smo danes bolj nagnjeni k poudarku na gostoti, še vedno pa je želja, da delujejo umetne trepalnice nežno in da žensko v prvi vrsti polepšajo. Vsekakor je to odlična izbira za tiste, ki se vam zjutraj ne ljubi ukvarjati z maskaro. Za tiste, ki si oči preveč rade mencajo, bo boljša izbira keratinsko vihanje trepalnic, kjer s posebnimi preparati dosežejo zavihanost, ki traja vse tja do 1.5 ali 2 meseca. Za piko na i jih še pobarvajo, s čimer dosežejo še večjo gostoto. Vihanje trepalnic bo vašim očem resnično odprlo pogled.

Vir: Lepotilnica

V mesecu januarju so za vas pripravili prav posebno ponudbo. Nudijo vam kar -50% popusta na prvi obisk laserskega odstranjevanja permanentnega make upa.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRebeka Dremelj: “Nujno, prosim, poslušajte in prosim NE NASEDAJTE!”
Naslednji članekAli govorice o Špeli Grošelj držijo?