RTV SLO – Andy Roddick zaročen s supermodelom

Najbolj zaželen ameriški teniški igralec je, kot kaže, oddan. Andy Roddick je namreč oznanil svojo zaroko s prelestnim modelom za kopalke Brooklyn Decker.

25-letni zmagovalec enega turnirja za Grand Slam je 20-letno manekenko zaprosil prejšnji torek, so za revijo People potrdili predstavniki Deckerjeve.

več>>  

Dnevnik – Kate Hudson je v družbi divjih živali posnela reklamno kampanjo

Hollywoodska igralka Kate Hudson je pozirala fotografu Petru Lindberghu za kampanjo ekoloških proizvodov za nego las, ki si jo je zamislila skupaj s svojim frizerjem Davidom Babaiijem.

Babaii že več let skrbi za igralkina zlata pramena, zato je poslovno sodelovanje rezultat dolgoletnega prijateljstva. „S Kate je naravnost odlično sodelovati. Obožujem jo. Ona je moja muza in inspiracija,“ je svojo najljubšo stranko opisal Babaii.

Fotografije so posneli v Afriki, na njih pa so v prvem planu prelepa pokrajina in eksotične živali, s katerimi je Hudsonova hrabro pozirala. Deset odstotkov prihodkov od prodaje proizvodov bo „romalo“ v roke mednarodne organizacije WildAid, ki se bori proti nezakoniti trgovini z divjimi živalmi.

Igralka se je najbolj zabavala pri poziranju z gepardom. „Stalno je predel, oziroma je njegovo predenje na hipe zvenelo kot renčanje, zato nisem vedela, ali naj ostanem ali naj pobegnem. Vendar so me prepričali, da je gepard zelo srečen v mojih rokah,“ je za ameriško revijo People povedala Hudsonova.

Siol – Krizno obdobje Kate Bosworth

Zvezda filma Superman se vrača, ki je januarja praznovala petindvajseti rojstni dan, se je zgrozila nad tem, kako hitro beži čas.

Povedala je: »Pred nekaj meseci sem dopolnila 25 let in še nikoli se nisem počutila tako čudno na moj rojstni dan. Nihče še ne govori o krizi, ko dopolneš 25 let, a jaz sem se kljub temu počutila nekako čudno. Ko sem snemala film Šepetati konjem, sem bila stara šele 14 let, tako da se zdi, kot da je preteklo res že veliko časa, a ni tako. Življenje mineva prehitro in starejši kot si, hitreje mineva.«

Kate, ki je skupaj s Kevinom Spaceyjem igrala v filmu 21, je prav tako razkrila, da je bil njen soigralec veliko bolj zabaven pijan, tako da je uživala, ko je spil nekaj alkoholnih pijač.

Pojasnila je: »Bil je tako zabaven, še posebej ko se zares sprosti in spije nekaj koktajlov. Skupaj se lahko res nasmejiva ter se zabavava. Obožujem ga, tako je smešen. Poleg tega pa je še izredno pameten-je eden izmed najpametnejših ljudi, kar jih poznam.«

Žurnal – Razrešena smrt

Končana je preiskava smrti sina preminule starlete Anne Nicole Smith. Umrl je zaradi nevarne mešanice mamil in zdravil.
Dvajsetletni sin Playboyeve zajčice Anne Nicole Smith je umrl po “nesrečnem predoziranju zdravil”, je sklenila bahamska porota. Sedem porotnikov je več kot dve uri razpravljalo o razsodbi, v ponedeljek pa so prišli do dokončne odločitve.
Daniel Smith je umrl 10. septembra 2006, malce za tem, ko je v bolnišnici obiskal svojo mamo in novorojeno polsestrico Dannielynn. Izsledki obdukcije so bili objavljeni decembra; smrt je bila posledica smrtonosne kombinacije metadona in antidepresivov, strokovnjaki so navedli zoloft in lexapro.

Spomnimo, da je njegova mati umrla le slabih pet mesecev za njim, in sicer 8. februarja. Anna je imela žalostno življenje in še bolj tragično smrt; tako kot njena vzornica Marilyn Monroe, po kateri se je zgledovala vse življenje. Rojena v Teksasu je že kot otrok okusila, kako krut je lahko svet: zapuščena od očeta in podajana med materjo in teto se je poročila že kot 17-letnica. Po neuspelem zakonu se je ločila, postala striptizeta, pri svojih 27 pa vdova (poročila se je z J. Howardom Marshallom, 89-letnim milijonarjem na invalidskem vozičku). Po smrti ostarelega partnerja se je nekdanji seks simbol nenormalno zredil. Ravno ko se je njeno življenje počasi urejalo-uspelo ji je shujšati in roditi hčerkico-pa jo je strašno pretresla sinova smrt. Anna je umrla pri svojih 39 letih v hotelski sobi, ravno tako zaradi zlorabe zdravil in mamil.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekJamie King v reviji Maxime