RTV SLO – Mislim, da bi me moral zaprositi

Zvezdnica Talentov v belem Katherine Heigl je glasbeniku Joshu Kelleyju močno svetovala, naj jo zaprosi za roko.

27-letna igralka se je želela ustaliti, kar je nazorno povedal tudi svojemu fantu, od lanskega decembra tudi možu.

več>>  

Dnevnik – Kate Moss je ponovno dobila laskavi naslov najlepše oblečene Zemljanke

Britanska različica modne revije Glamour je za najlepše oblečeno žensko na svetu letos razglasila supermanekenko Kate Moss. Ta je laskavi naslov osvojila že leta 2004, 2005 in 2006, lani pa ji ga je prevzela Kylie Minogue.

Avstralsko pop zvezdnico so bralci revije Glamour uvrstili šele na devetnajsto mesto. Za Mossovo se je na drugo mesto uvrstila britanska igralka Sienna Miller.
Preostale tri v prvi peterici so ameriške igralke Scarlett Johansson, Rachel Bilson in Jennifer Aniston. „Kate je ponovno pometla s konkurenco. Njen občutek za modo je prava inspiracija,“ je povedal urednik revije Glamour Jo Elvin.

Glamour bo v majski številki, poleg lestvice z najlepše oblečenimi Zemljankami, objavil tudi listo najslabše oblečenih žensk. Na njej „kraljuje“ ameriška pop princesa Britney Spears.

Siol – Matthew upa, da bo kot očka še bolj seksi

Igralec Matthew McConaughey upa, da mu bo s pomočjo očetovstva zopet uspelo osvojiti naslov najbolj seksi moškega.

Matthew in njegovo dekle, brazilska manekenka Camila Alves, pričakujeta prvega otroka in Matthew upa, da mu bodo, potem ko ga bodo predstavnice nežnejšega spola videle skupaj z otrokom, zopet namenile naslov najbolj seksi moškega, ki ga je pri reviji People že osvojil leta 2005.

»Leta 2005 so me že izbrale za najbolj seksi moškega in všeč mi je ideja, da si ta laskavi naslov priborim še drugič. Če mi to ne bo uspelo sedaj, ko postajam očka in se vzpenjam na ‘seksi’ lestvicah, potem ne vem, če mi bo še kdaj,« je dejal Matthew.

Kot je dejal, komaj čaka, da bo prevzel očetovske dolžnosti, vključno s previjanjem. »Očetovstvo ni neka eksplicitna znanost in mislim, da imam občutek za te zadeve. Naraščaja se resnično veselim in upam, da se bom izkazal,« je še dodal.

Žurnal – Princ Harry bo zasnubil Chelsy

Britanski princ Harry je po tradicionalnem receptu za dovoljenje za roko svoje punce prosil njenega očeta Charlesa Davyja. Če ga bo dobil, pa bo zaprosil še Chelsy.

Britanski princ Harry je bil opažen v nekem južnoafriškem hotelu s petimi zvezdicami, kjer naj bi bil v resnem in globokem pogovoru s Charlesom in Beverly Davy. Harry je takrat menda zaprosil za dovoljenje za poroko s svojim dekletom Chelsy.

Prijatelj Davyjevih sicer pravi, da ga ima njena družina rada, a ga oče vseeno nima za resnega kandidata, ker mu včasih ne uspe slediti in izpeljati stvari, ki se jih loti. Najprej se morajo prepričati, da bo 23-letni Harry zares zvest in da ima resne namene ostati s Chelsy.

Prinčev prijatelj pa trdi, da je Harry zelo tradicionalen fant. Stvari hoče narediti tako, kot se spodobi, to pa pomeni, da mora najprej vprašati za dovoljenje za poroko, šele potem lahko naredi naslednji korak. Sicer pa je v njegovem življenju menda najpomembnejša prav Chelsy, ki jo Harry zadnje čase ljubkovalno kliče kar ženička.

Pozareport – Nova punca Georgea Clooneyja ljubi seks v gozdu, šotoru in v avtu

Nova spremljevalka šarmantnega holivudskega zvezdnika Georgea Clooneyja Sarah Larson je še kar naprej zanimiva. Po objavi njenih erotičnih fotografij v medijih se je zdaj oglasil še njen nekdanji dolgoletni fant roker Tommy McKaughan, ki je novinarjem povedal, da ga je razgaljena Sarah s pomočjo magije zapeljevala v gozdu.

“Najbolj ji je všeč seks v gozdu, šotoru in na zadnjem sedežu avtomobila. Skupaj sva izgubila nedolžnost. Pri seksu sva vse preizkusila. Sarah je avto imenovala seksmašina. Tolikokrat sva seksala, da niti sam ne vem, kako da niso popokali sedeži. Seksala sva tudi v šotoru, Sarah pa je plesala erotični ples in se zvijala ob glasbi. Naredila je posebne ljubezenske napoje in jih vtrla v vsak del mojega telesa. Bil sem popolnoma nemočen, da bi se uprl. Sarah privlačijo spiritualne in mistične stvari in verjetno je začarala tudi Georgea Clooneyja,” je izjavil Tommy.

Njen novi izbranec George pa je pred dnevi prejel telefonski klic neznanega moškega, ki mu je svetoval, naj Sarah čim prej pusti. “Stari, tvoji prijatelji so me prepričali, naj te pokličem in ti predam to sporočilo – pusti to kuzlo, preden ti bo žal!” mu je rekel glas na drugi strani slušalke. George je takoj prijavil policistom, vendar skrivnostnega klicatelja niso izsledili, ker je bila številka, s katere je klical, kaj kmalu neobstoječa. Sarah pa je potožila, da odkar je v zvezi s holivudskim igralcem, postaja tarča vseh medijskih žalitev. “Rekli so, da sem bila striptizeta. Kako si ljudje lahko izmišljajo takšne stvari? Če sem živela v Las Vegasu, še ne pomeni, da sem se slačila. To, da sem delala kot natakarica, še ne pomeni, da sem bila lahko dekle. Dovolj je bilo teh zgodb o meni v medijih, zdaj pa menim, da je čas, da se to konča,” je zaključila lepotica.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekKate Moss na naslovnici revije Vogue