Barvita razigranost za popoln dan na plaži ali sproščeno popoldansko kavo je tukaj.

Florestenčno modra, oranžna, zelena in rumena so barve, ki bodo vzbudile pozornost in poskrbele za energičen in živahen videz. Spodaj predstavljamo nekaj predlogov, kako lahko vključiš te barve v svoj poletni stil in ustvariš edinstven izgled.

1. Florestenčno modra barva

To je barva, ki spominja na osvežujoče morje. Tvojemu izgledu bo dodala pridih elegance in te odela v svežo morsko atmosfero. Poskusi s kombinacijo florestenčno modre bluze in belega krila ali pa si privošči florestenčno modro obleko za večerno kavo ob sončnem zahodu.

Poletni look
Vir: Instagram, @inspopub

2. Oranžna barva

Ta barva odraža veselje in optimizem. Polepšala bo tvoj poletni stil in ti prinesla pozitivno energijo. Poskusi s kombinacijo oranžnih kopalk in belih hlač za dan na plaži ali oranžno belo srajco in oranžne kratke hlače za sproščeno popoldansko kavo v mestu.

Poletni look
Vir: Instagram, @inspopub

3. Zelena barva

Je barva narave, svežine in ravnovesja. Tvojemu izgledu bo dodala pridih naravne lepote. Poskusi s kombinacijo zelene obleke in sandal za romantičen sprehod ob obali ali pa si nadeni zeleno jopico in bele hlače z vzorci za piknik v parku.

Poletni look
Vir: Instagram, @inspopub

4. Rumena barva

Je barva sreče, energije in optimizma. Ta sončna in živahna barva bo osvežila tvoj poletni stil. Nadeni si rumen klobuk ali rutko in sončna očala za dan na plaži ali pa rumeno majico in pletene kratke hlače.

Poletni look
Vir: Instagram, @inspopub

Z izbiro barvitih odtenkov za svoj poletni stil boš izstopala in poudarila svojo osebnost. Oživi svojo garderobo s florestenčno modro, oranžno, zeleno in rumeno in uživaj v poletnih dneh polnih barvitosti


Zadnje novičke

Prejšnji članekJe Jerneja Ropas (Poroka na prvi pogled) s tem razkrila, če sta z Markom ostala skupaj?
Naslednji članekBi Dinota (Skrito v raju) prepoznali na ulici?