RTV SLO – Sani Bečirovič že drugič očka

MMC Slovenski košarkar Sani Bečirovič, ki je z grškim Panathinaikosom lani osvojil evropsko lovoriko, je drugič postal očka.

V petek je dobil sinčka, ki je ob rojstvu tehtal 3.450 gramov. Za otrokov spol sta z ženo Simono vedela že pred rojstvom, Sani pa je že pred časom izjavil, da je 99 odstotno prepričan, da mu bosta dala ime Kiam.

več>>  

Dnevnik – Ricky Martin v boju proti trgovini z belim blagom

Pop pevec Ricky Martin je obiskal Kambodžo. Javnost je pozval, da se bori proti trgovini z belim blagom, srečal pa se je tudi s številnimi predstavniki nevladnih organizacij.

Ricky Martin se je med obiskom srečal s predstavniki nevladnih organizacij, ki se borijo proti trgovanju z otroki in spolnim zlorabam. O resnem problemu se je latino zvezdnik seznanil na februarski konferenci ZN na Dunaju.
”Situacijo v Kambodži je želel pevec videti na lastne oči,” je medijem povedala Angel Saltos, predstavnica njegove fundacije.

Ricky Martin se je tako pridružil oskarjevi nagrajenki Emmi Thompson, Suzanne Mubarak in drugim zvezdnikom, ki poskušajo aktivno pristopiti k reševanju globalnih problemov.

Po podatkih ZN je največ žrtev trgovanja z belim blagom starih med 18 in 24 let. Ocenjujejo, da je vseh žrtev na leto 1,2 milijona.

Dnevnik – Seksi voditeljica Nikolina Pišek ne pričakuje naraščaja

Hrvaške medije zanima, ali je televizijska voditeljica Nikolina Pišek noseča, saj naj bi se v javnosti pojavilo vse več govoric, da s partnerjem Kristijanom Curavićem pričakujeta naraščaj.

“Vedno sem noseča. Podobno kot Angelina Jolie. Razlika je le v tem, da je ameriška igralka res noseča,” je hrvaškim medijem zaupala privlačna Nikolina Pišek in dodala, da jo na trenutke tudi moti, da medije zanima njeno intimno življenje.

“Ni tako slabo, čeprav se kdaj počutim, kot da sem na javnem ginekološkem pregledu. No, saj vemo, kaj se danes prodaja v medijih,” še meni Nikolina.

STA – Elizabeth Banks bo nastopila v vlogi Laure Bush

Režiser Oliver Stone, ki se pripravlja na snemanje filma o življenju in delovanju ameriškega predsednika Georga Busha, naj bi našel igralko, ki bo nastopila v vlogi predsednikove žene Laure Bush.

Glavna kandidatka je igralka Elizabeth Banks, znana po vlogi v filmu Spider-Man. V glavni vlogi bo sicer nastopil Josh Brolin, ki je nazadnje nastopil v filmu Ni prostora za starce (No Country for Old Men) bratov Joela in Ethana Coena.
Po filmih o umoru Kennedyja v JFK in o odstopu Richarda Nixona (Nixon) bo to že tretji Stonov film, ki bo govoril o ameriškemu predsedniku.

Snemanje se bo začelo v aprilu, film pa bo najverjetneje v kinih prikazan pred ameriškimi predsedniškimi volitvami, ki bodo 4. novembra.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekPesek in dotik