RTV SLO – Cruise ima težave z marihuano

Tom Cruise nikakor ni navdušen nad kalifornijsko novostjo. Na trgu se, sicer legalno, ponuja marihuana z njegovim imenom.

Cruisovi odvetniki so že začeli vojno proti ponudnikom zavitkov marihuane, ki so jih poimenovali “Tom Cruise Purple” in nosijo fotografijo, na kateri se Tom histerično smeji.

več>>  

STA – Umrl Charlton Heston

Na svojem domu na Beverly Hillsu je v soboto v starosti 84 let umrl ameriški filmski igralec Charles Heston, je sporočila njegova družina. Igralec se je zadnja leta boril z Alzheimerjevo boleznijo.

Družina je v sporočilu za javnost zapisala: “Nihče si ne bi mogel zaželeti polnejšega življenja, kot je bilo njegovo. Še sam je izjavil, da je živel neverjetno življenje, življenje za dva.”

Heston je za svojo vlogo v filmu Ben Hur leta 1959 dobil oskarja, že leta 1956 pa je v filmu Deset zapovedi nastopil v vlogi Mojzesa. Med njegovo več kot petdesetletno filmsko kariero pa je zaigral v približno šestdesetih filmih, kot so El Cid, Kralj Vidor in Planet opic.

Hestonovo pravo ime je bilo John Charles Carter. Rodil se je 4. oktobra 1923 v ameriški zvezni državi Illinois. Študiral je dramsko umetnost na univerzi North Western, nato pa je med drugo svetovno vojno služil vojaški rok v letalstvu. Leta 1945 je prvič poskusil svojo srečo na Broadwayu, takrat pa ga je že spremljala žena Lydia Clarke. Tam je debitiral leta 1947 v predstavi Antonij in Kleopatra.

Žurnal – Princ Filip že doma

Princ Filipa, moža britanske kraljice Elizabete II., so po treh dneh v bolnišnici že odpustili, potem ko je moral oditi na zdravljenje zaradi okužbe dihal.

Princ Filip, 86, je bil v četrtek prepeljan v bolnišnico zaradi močnega prehlada, zaradi česar je moral odpovedati tudi vrsto aktivnosti. Zdravstveno osebje je dejalo, da je bil obisk v bolnišnici bolj preventivne narave in ne obisk zaradi nuje.

Do nadaljnega so vse prinčeve aktivnosti odpovedane, urnik pa bodo sestavili na podlagi izvidov in posvetovanja z zdravniki. Princ je tako v tem času izostal iz spominske obeležitve v čast prvemu človeku na vrhu Everesta, Edmundu Hilaryju. Na zadnje je bil aktivno prisoten pri uradnem obisku francoskega predsednika Nicolasa Sarkozya.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kdo so današnje zvezde dneva?
Naslednji članekSofia Vergara v reviji Maxim