Britney Spears je z objavami na družbenem omrežju šokirala svoje oboževalce. Nekateri so začeli dvomiti, ali je  res pametno, da njen oče nima več skrbništva nad njo.

Britney Spears je pred kratkim oznanila, da je v veselem pričakovanju. S partnerjem pričakujeta prvega otroka, to bo sicer že tretji otrok za priljubljeno pevko. Pred meseci se je svetlolaska razveselila odločitve sodišča, da ne bo več pod skrbništvom in nadzorom svojega očeta, ki bi naj situacijo močno izkoriščal. Sedaj so nekateri oboževalci v dvomu, ali je to bila res pametna poteza.

Noseča Britney je namreč objavila popolnoma gole fotografije na Instagramu, intimne predele pa je pokrila z emotikoni. Medtem ko so nekateri njene objave pozdravili z navdušenjem, so drugi mnenja, da se takšne fotografije za nosečo Britney ne spodobijo.

Le ena izmed serije golih fotografij.
Vir: Instagram Britney Spears

“Britt, ni ti treba delati tega ženska,” je dejansko zapisal oboževalec.

“Nenavadno mladostniško besedilo njenih objav s slikami je tisto, zaradi česar je drugačno. Presenečen sem, da več ljudi ne skrbi, da njeno duševno zdravje še vedno zelo potrebuje pozornost samo na podlagi precej nezrelih, dolgih objav z toliko naključnih ločil in emojijev,” je komentiral nekdo drug.

“Zdi se bolj kot veselo klepetanje in navdušenje najstnice. Kar je ok, a morda le malo čudno za 40-letno odraslo žensko. Nihče drug tega ne vidi?” je napisal še nekdo drug in takšnih komentarjev se je pod fotografijami kar zvrstilo.14

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekRebeka Dremelj popolnoma šokirana in zaskrbljena nad tem, kar je videla pri današnji mladini
Naslednji članekDejanje, ki ga je Anže Žerovec (Poroka na prvi pogled) naredil Hajdi, nima besed!