Deli
celebrity gossip

Bogataški sestri Hilton, Paris in Nicky, se te dni nahajata na lukuznih počitnicah v Sardiniji, kjer se razvajata s sončenjem na palubi ter divjo vožnjo z vodnim skuterjem.

Dekleti zagotovo vesta kako se noro zabavati, zato tudi tokrat nista mirovali. Čeprav je Paris pred kratkim povzročila pravi škandal, saj naj bi jo med izletom na Korziko ujeli z manjšo zalogo trave, pa lepotički to ni pokvarilo dopusta. Na veselje svojih oboževalcev in paparaca, pa je Paris odvrgla tudi modrček in na palubi jahte razkrila svoje čvrste prsi.

Paris je na Twitterju zapisala, da je nad lepoto otoka naravnost očarana, še bolj pa jo je prevzela luksuzna jahta, saj se ponaša z neverjetno opremo. Lepi sestri sta se tako razvajali v masažni kadi, bazenu, se sproščali v masažnem in lepotilnem salonu, obiskali snemalni studio, telovadnico, iz jahte pa sta lahko odleteli kar iz zasebne letalske steze. Poleg razvajanja na jahti, sta si privoščili tudi neumorno nakupovanje v mestecu.  Kasneje je Paris obiskala zasebno zabavo milijonarja Flavia Briatoreja, kjer je seveda bila zvezda večera.

Da, sestri Hilton vesta kako uživati!
 

loading ...

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.