Miha Hercog in Saša Lendero sta spregovorila o ločitvi.

Saša je bila tista, ki je prva javnosti sporočila, da se z Mihom ločujeta. Miha je nato delil ganljiv zapis, v katerem je povedal, da nikoli ni razumel, a je izbral.
Kljub temu da je od ločitve minilo kar nekaj časa, nekdanja zakonca o tem javno nista govorila. S tem, ko sta se večkrat pojavila skupaj, sta sprožila val ugibanj, kaj se dogaja, a sta večkrat poudarila, da sta ostala v dobrih odnosih.

Skupaj sta spregovorila.
Vir: Instagram

Tokrat pa je Miha spregovoril o njuni ločitvi. Pravzaprav sta spregovorila oba. Z nami je namreč Miha delil fotografijo ob kateri je takole vse razložil: “6.6.2024 ob 17:55 na @rtv.slovenija v oddaji “Dnevna Soba” s Karin Sabadin, bova s @sasa_lendero prvič skupaj spregovorila o najini ločitvi in odnosu, ki ga imava sedaj.
Kot lahko vidite sva cela (predvsem jaz 😅) tako, da vsi tisti, ki mislite, da prijateljstvo po razhodu ni mogoče, razmislite še enkrat… Predvsem naj zaradi vašega ega ne trpijo otroci!!!
In, če je na odnosu v partnerstvu potrebno delat, je po razhodu to delo še veliko bolj pomembno… In ja, splača se, ker je življenje samo eno! ❤️”

 

 


Zadnje novičke

Prejšnji članek5 idej za barvo tvojega poročnega šopka
Naslednji članekSe spomnite Mihaele Krajnc (Ljubezen po domače)? Tako izgleda danes