Ta se bo 7. septembra odvijal na dveh odrih pred Kolosejem in Atlantisom v ljubljanskem BTC Cityju. Dogodek, ki ga mladim ob koncu poletja tradicionalno podarjata Radio Antena in potovalna agencija Collegium Mondial Travel bo tudi letos povezoval Vid Valič, ob njem pa se bo z izzivom dostojno stopiti v visoke petke dosedanje voditeljice spoprijel nihče drug kot Gverilec Birko.

TUDI TOKRAT S SVETOVNO ZVEZDO

Ob široki ponudbi kreativnih delavnic za vse starosti, v katerih boste lahko ustvarjali in se zabavali že od 15h naprej, bo tudi letos osrednja pozornost namenjena glasbenim gostom iz Slovenije, bližnje soseščine, seveda pa tudi tokrat ne bo manjkal zvezdniški pevec svetovnega formata.

Po September, Agnes in R.I.O. prihaja na Ritem mladosti Steve Edwards – glas hitov Boba Sinclara ("World, Hold On", "Together", "Piece Song") in nekaterih največjih plesnih hitov minulega desetletja: "Watch The Sunrise" (Axwell), "Sound of Violence" (Cassius), "Take Me Down" (Alex Gaudino), "Somewhere Beyond" (Michael Gray), "Listen to the Voice Inside" (Yves La Rock), "Helter Skelter", "She Freks" (the Shapeshifters) …

Med drugimi pa bodo nastopili tudi Tony Cetinski, Big Foot Mama, Kingston, Zlatko, Trkaj, April, Nika Zorjan, DJ Sylvain, Mike Vale in specialna enota Birkovih gverilcev.


Zadnje novičke

Prejšnji članekUjeti! Družina Beckham obiskala nakupovalni center
Naslednji članekAshley Tisdale: Hočem imeti obline!