Nekoč slovenska oblikovalka in model, danes pa zaslužena modna ikona. Melania Trump je javnosti najbolj znana kot zdaj že nekdanja prva dama ZDA in žena 45. ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Čeprav ji javnost ni prizanašala pri politiki ali vlogi prve dame, se je nihče v modi ni mogel dotakniti. Razveselila se je vsakega svojega nastopa, imenovali so jo ikona sloga, zato le redko razočara. Kljub temu je moral priti današnji slog. Za razliko od današnje prefinjenosti in elegance je leta 2005 na poročni dan z Donaldom nosila razkošje in glamur.

Leto 2005 je bilo njuno leto. Melania in Donald sta usodni “da” izrekla pred 350 gosti, med katerimi so bili Clintonovi, Simon Cowell, Billy Joel in Barbara Walters. Pred dnevi je par praznoval 16. obletnico poroke. Vse se je zgodilo v Palm Beachu na Floridi, kamor se je par zdaj vrnil po predsedniškem mandatu. Če bi praznovanje opisali z nekaj besedami, bi bilo – ekstravaganca za več kot milijon dolarjev.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @my.favorite.styles

Poleg Melanije Donald sploh ni izstopal. Melania je v nasprotju z današnjim preprostejšim slogom leta 2005 izbrala razkošno poročno obleko Dior. Obleka je tehtala kar 25 kilogramov ter 91 metrov svile in je bila delo oblikovalca Johna Galliana, ki je bil takrat še del slavne modne hiše. Glede na ta dejstva ni presenetljivo, da se je Melania pozneje preoblekla v nekoliko lažjo in preprostejšo obleko, pod katero se je podpisala Vera Wang. Največ pozornosti je pritegnila razkošna tančica, a tudi dragulji, ki jih je nosila kot detajle. Namesto šopka je Melania nosila pramen rožnega venca, ki je pripadal njeni družini.


Zadnje novičke

Prejšnji članek5 znakov, da imate opravka z narcisom (in da manipulira z vami)
Naslednji članekSte vedeli, da je igralec, za katerim je vzdihovalo več miljonov ženskih src, očka treh otrok?