Deli

Angelino Jolie so včeraj ujeli v Los Angelesu, kjer je praznovala materinski dan, ki ga čez lužo praznujejo na drug datum kot pri nas.

41-letna igralka je bila na večerji s svojim sinom Paxom, njen videz pa ni bil nič kaj drugačen kot v času, ko je bila poročena z Bradom Pittom. Nosila je črno obleko, ki je še bolj poudarila njeno belo polt. Z ličili je ostala pri minimalnem.

.

Sicer je presenetila z eleganco, ki jo je izbrala za praznovanje materinskega dne, zaslediti pa je tudi, da si je rdeče nalakirala nohte. Tega doslej pri njej nismo bili vajeni. Se tudi trudi, da bi po ločitvi malce spremenila svojo podobo? Brad Pitt jo je namreč precej …

POGLEJTE PRECEJ SHUJŠANEGA BRADA PITTA >>

Sicer pa je igralka prejšnji teden v sredo s svojimi otroki večerjala skupaj z njenim očetom Jonom Voightom, s katerim poprej nista imela ravno tesnih odnosov. Pobotala sta se sicer že leta 2010, a vseeno nista bila veliko opažena skupaj. Sta se zdaj zbližala? Angelina in otroci Pax, Zahara ter dvojčka Knox in Vivienne so se namreč z dedkom dobili v sushi restavraciji v Beverly Hillsu. Otroci so imeli za Jona darilo, Angelina pa ga je ob srečanju objela. Po poročanju vira so bili vsi zelo veseli in za mizo klepetali nekje 2 uri.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.