Sanjski moški Gregor Čeglaj je brez dvoma te dni medijsko najbolj izpostavljen.

Gregor je izpostavljen zaradi svojih izjav in razkritij o slovenskih zvezdnikih. Razkril je namreč, s katerimi sanjskimi dekleti je skočil med rjuhe, kdo so vplivneži, ki jih ne mara in skoraj razdrl družino.

Nekateri ga zaradi dejanj obsojajo, nekateri občudujejo. Sam je večkrat povedal, da to, kar počne, ni prav. Morda je s svojimi dejanji dal marsikomu vedeti, da v življenju obstajata vedno dve plati, ki jih je potrebno upoštevati.

Gregor z bratom Urošem Čeglajem živi in dela v Ameriki. Kot pravi, trenutno živi sanjsko življenje, v katerem uživa. Njegov brat Uroš je s svojim dejanjem segel do srca in morda spodbudil še koga, da naredi isto, kot bo naredil on.

Težki časi prihajajo za marsikoga. Pred vrati je šola in tudi šolske potrebščine so se podražile. Zato se je odločil, da bo daroval 10.000 EUR za 10 družin. Vsaki družini bo namreč namenil 1.000 EUR in jim tako pomagal, da bodo njihovi otroci v šolo odkorakali veseli in polni elana. Pri dejanju sta ga podprli tudi sanjski punci Laura Beranič in Nina Radi.

Vir: Instagram
Vir: Instagram

Če poznate družino, ki potrebuje pomoč, lahko tudi vi pišete Urošu, ki bo na koncu izbral in osrečil deset družin.

Tudi sami ste lahko dobrodelni in donirate šolske in ostale potrebščine otrokom, ki to resnično potrebujejo. Lahko pa donirate tudi pri nadvse srčnem projektu Pravljičnih 7.


Zadnje novičke

Prejšnji članekGašper Rifelj je pokazal svoja sinova. Poglejte, kako ljubka sta
Naslednji članekMiha Hercog jim je napovedal vojno!