Vsi imamo tisto prijateljico, ki ima popolno kožo. Ne glede na letni čas nam bo vsakič, ko se srečamo, v opomin, da za svojo kožo ne skrbimo dovolj. Nato pride trenutek, ko želimo stvari vzeti v svoje roke. Takrat sami postanemo kozmetičarke, dermatologi, brskamo celo po dišavah, ki dražijo kožo, eteričnih oljih, ki niso naravna in prehranskih dopolnilih, ki pomagajo koži, da se regenerira. Preberemo članek ali dva na temo staranja kože, vidimo oglas za kremo z neverjetnimi rezultati in že imamo v košarici 17 različnih produktov, ki preprečujejo staranje kože. Prijateljica ima po štirih mesecih še vedno sijajno kožo, medtem ko imamo mi sijaj zgolj v prazni denarnici. Si se že znašel/-šla v takšnem začaranem krogu?

Veš, v čem je skrivnost prijateljice z lepo kožo? Obiskala je strokoven kozmetični salon. Lepota in nega kože nista rezervirani zgolj za peščico bogatih ljudi. Varna, učinkovita in strokovna nega kože je nekaj, kar si lahko privošči vsak izmed nas. V naslednjih vrsticah ti bomo predstavili, kako so se tega lotili v salonu La Bonita.

Vir: La Bonita

Zakaj obiskati kozmetični salon La Bonita

Njihovo znanje je nadgrajeno z večletnimi izkušnjami, do vsakega rezultata so prišli po preudarnem postopku. Vsaki stranki se individualno posvetijo, zanjo izberejo tretma, ki je prilagojen posebnostim njene kože in njenim željam. Njihov cilj je strankam nuditi najbolj inovativne postopke nege kože na dostopen način. Ponosno lahko povedo, da največ pohval prejmejo na področju prijaznosti, svetovanja in predajanja znanja, ki bo prišlo prav po tretmajih, ko stranka zapusti njihov salon. Izjemnega pomena se jim namreč zdi ozaveščanje. Vseskozi poudarjajo, da je nega v domačem okolju ravno tako pomembna kot tista, ki vam jo nudijo v specializiranem kozmetičnem salonu, saj pomeni dobro predpripravo na nadaljnjo globinsko nego.

Vlažilna nega – HydraFacial, nega medicinskega razreda

V novo leto so zakorakali spektakularno, z razburljivo novostjo za vašo kožo – Vlažilna nega – HydraFacial glow skin. S tem so se umestili na sam vrh redkih kozmetičnih salonov, ki ponujajo tovrstne tretmaje. Nego izvajajo s pomočjo patentirane naprave, ki je znana po svojem tristopenjskem postopku. Deluje na globinsko čiščenje, luščenje in vlaženje kože. To je nega medicinskega razreda, ki zagotavlja intenzivno limfno drenažo (odvajanje toksinov iz obraza), kožo očisti umazanije in s pomočjo pilinga oziroma vlažilne – Hydra mikrodermoabrazije povzroči takojšnjo zgladitev strukture kože. Učinki tovrstnega tretmaja trajajo dlje kot učinki drugih vrst nege obraza. Priporočajo od štiri do pet obiskov v razmiku od štirinajst do enaindvajset dni.
Na tretma se lahko naročite TU.

Vir: La Bonita

Do konca marca nudijo 20-odstotni popust na celotno ponudbo nege obraza – velja samo za spletno naročanje, v opombe obvezno dopišite LABONITA20.

Nega kože s kislinami

To je inovativni tretma, ki obnavlja vse tipe kože. Z vidnimi rezultati že po prvi uporabi je PROBIOME PEEL profesionalni program z največjo regenerativno močjo. Skeyndor z več kot 50-letnimi izkušnjami v samem vrhu znanosti predstavlja visokotehnološki tretma, ki globinsko obnavlja kožo. Pet zelo učinkovitih pilingov, formuliranih s posebno kombinacijo kislin, ki se prilagodijo vsem potrebam in tipom kože. Personalizirano, napredno, varno in enostavno za uporabo – z odlično regeneracijo kože.

• Za občutljivo kožo izvajajo tretma s kombinacijo kislin za obnovo kože Hydra Soothing Peel (globinska hidracija).
Pusto kožo negujejo z drugačno formulirano kombinacijo kislin Ultra Illuminating Peel (bleščeč videz) za posvetlitev obraza in poživitev polti.
Nečista koža zahteva poseben tretma – Advanced Lightening Peel (depigmentiranje), zato tu izberemo kombinacijo kislin za zmanjšanje videza madežev in poenotenje tona kože.
Mastna koža zahteva previdno izbrano kombinacijo kislin, ki izboljšajo videz por in zmehčajo nečistoče mastne kože – Pore Polishing Peel (zmanjšanje por).
FotostaranjeAge Smoothing Peel je namenjen regeneraciji poškodb zaradi fotostaranja. Uporabljajo kombinacijo kislin za glajenje kože in ublažitev znakov staranja.
Na tretma se lahko naročite TU.

Vir: La Bonita

Do konca marca nudijo 20-odstotni popust na celotno ponudbo nege kože – velja samo za spletno naročanje, v opombe obvezno dopišite LABONITA20.

Microneedling ali ena najboljših terapij za povečanje tvorbe kolagena

V času družbenih medijev bi težko spregledali vsesplošno znani microneedling. Ta mora biti izveden pravilno, pod budnim očesom strokovnjaka in rezultati so v tem primeru impozantni.
V njihovem salonu so specializirani za izvajanje microneedlinga, rezultati pa se kažejo tudi skozi izkušnje zadovoljnih strank. Odzivi so fantastični, saj tretma omogoča preobrazbo kože na način, da sproži izločanje rastnih faktorjev, ki pomagajo koži do večje elastičnosti, hidracije in na splošno zdravega videza.

Na tretma se lahko naročite TU.

Vir: La Bonita

Do konca marca nudijo 20-odstotni popust na celotno ponudbo nege obraza – velja samo za spletno naročanje, v opombe obvezno dopišite LABONITA20.

V  salonu La Bonita ne ponujajo praznih obljub in popačenih slik v ogledalu. Njihovo ogledalo so njihove oči. Z njimi zaznajo nepravilnosti, jih pravilno artikulirajo v kozmetičnem jeziku in se strokovno lotijo obravnave, vse dokler ne dosežejo zadovoljivih rezultatov, ki bi si jih želeli tudi sami zase. Kozmetični salon La Bonita je dom za vse vaše potrebe po lepoti in dobrem počutju.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNiki Zorjan je uspelo narediti to v družbi posebne osebe
Naslednji članekGregor Kirsch je užival v družbi lepih deklet