Pred štirimi dnevi je izšel Playboy Special, v katerem si lahko ogledate tudi razgaljeno zvezdnico. Ula Furlan je priznala, da je to naredila zase in ne zaradi bivšega. “Ta prvič je bil zame. Bil je za Ulo, ki prihaja,” je zapisala na svojem blogu.

PREBERITE TUDI: Ula Furlan odvrgla oblačila in se fotografirala gola

Na fotografiji, ki jo je objavila poleg obširnega zapisa, je zvezdnica v seksi spodnjem perilu, za tiste malo bolj vroče fotografije, pa bomo morali kupiti revijo.

 

View this post on Instagram

 

Danes gre v svet. #PlayboySpecialka Ob vsem skupaj pa me spreletavajo mešani občutki. Še vedno se namreč kdaj bojujem s tem, da ne morem vplivati na to, kako se bo neka »moja« zgodba dokončno razpletla. Kakšen odzven se ji bo pripisal, ko »klopko« spustim iz svojih rok. Že včeraj me je spodnesel nek rumeni naslov, ki bi ga lahko brali, kot da sem oblačila odvrgla vsaj na pol zato, da bi dokončno proslavila razhod s svojim bivšim fantom. Nisem. In ojoj, no. Kaj? Strto srce in Ognjemet z luliko obenem? Pajade. Na živce mi gre to. Ta medijsko interpretativna svoboda. Na živce mi gre – ta medkomunikacijski šum, ki se potem (lahko) vplete v neke povsem intimne in osebne zgodbe. In na živce mi gre, da me zdaj žene v čisto druge misli, ki naj bi me peljale v ta zapis. Razhod z nekom, ki je več kot 5 let bil moj najboljši prijatelj in središče mojega osebnega Vesolja, že tako ali tako ni bila najlažja stvar zame. Ja, odneslo me/naju je po svoje in nekako sva že precej časa vedela, da najina ljubezen tiho in glasno piše sama svoj epilog. Bila pa je krasna. Neomadeževana, pristna, čvrsta. Takšna, ki je ne gre pozabit in ki je ne gre zreducirat na par stavkov in njen smisel konca poiskati v razgaljeni foto svobodi. Seveda sem pričakovala odzive. A predvsem na svojo »potezo« in še bolj kot ne, na svoje telo. Enega »suhica pa z michelinko v boku« sem že zasledila. … Celoten zapis najdeš na: @extraveganza.si / povezava tudi na mojem profilu Foto: @bravnicar Mua: @barvish.si Styling: @miss.birk Retouch: @kjostarov

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

PREBERITE TUDI: Ula Furlan: Kaj ji, poleg raziskovanja sveta, še boža telo?

Prejšnji članekLjubezen po domače: Dragana meni, da ni izbral prave
Naslednji članekFittest Family: Naša trenerja Blaž in Filip s slovenskimi družinami dosegla neverjetno