Sinoči je terasa nakupovalne galerije v ljubljanskem BTC-ju pokala po šivih. Toliko ljudi in dobre energije na kupu v mestu že dolgo nismo videli. Na odru diVino plaže so zažigali skupina Xequtifz, DJ Sylvain in Lara Love, DJ Marq, pod odrom pa množica nasmejanih obrazov, ki je to poletje očitno potrebovala točno to: druženje na prostem, dobro pijačo, kvalitetno glasbeno ponudbo in kozmopolitanski prostor, kjer se lahko spočije po delovnem dnevu.

Sinočnja sreda je bila le še pika na i že tako odlični ponudbi, ki jo je restavracija diVino ob sredah pripravljala obiskovalcem. Za konec smo prihranili najboljše: disco skupino, ki je na noge spravila slehernega obiskovalca: Xequtifz s pevko Hannah Mancini, ki so znova dokazali, da so sinonim za dobro zabavo.

Skupini sta se kot gosta pridružila še reper Trkaj in pevec Mate Brodar. Vsak s svojim slogom in vsak na svoj način sta še dodatno segrela že tako vroče ozračje. Za njimi sta moči združila pevka Lara Love in DJ Sylvain, ki je vse do vstopa v prihodnji dan vrtel glasbo, ob kateri so se ljudje popolnoma sprostili.

In obiskovalci? Prišli so vsi, ki v domači estradni sceni nekaj veljajo. Prišli so tisti, ki so si želeli drugačne zabave in tisti, ki so že približno vedeli, kaj pričakovati. »Najboljše pri tej zabavi je, da lahko prideš kot znana oseba, pa se ljudje s tem ne ukvarjajo, temveč te primejo pod roko in zavrtijo ob ritmih glasbe,« je bila le ena izmed izjav znane domače estradnice, ki jo je prevzela sinočnja zabava.

Vrhunec večera je bilo še presenečenje za nekdanjega najlepšega Slovenca, Petra Klinca, ki je ob polnoči praznoval svoj rojstni dan. Obiskovalci so mu skupaj s Trkajem zapeli vse najboljše, svoje lepe želje zanj pa v obliki pisanih helijevih Magic balonov naenkrat spustili v nebo.

Nekdanji Mister Slovenije Peter Klinc je v torto ˝grešnico˝ Dulcis zarezal skupaj z najboljšim prijateljem Domnom Mavričem in presenečenjem večera zanj – prijateljico ter lanskoletno Miss Malezije Suzanne Loh.
»Želim si, da bi se še naprej imeli tako fino,« je povedal Peter in če kje, je na plaži diVino zagotovo dobil najlepšo zabavo za rojstni dan.

loading ...

Prejšnji članekSeksi Maria Šarapova je ponos Rusije
Naslednji članekVroče! Kristen Stewart prvič po škandalu v javnosti!