Deli
Adriana Košenina je zmagovalka šova Kmetija: Nov začetek na Planet TV! Z Zaplane, kjer je letos stalo posestvo, na katerem so tekmovalci bivali 15 tednov, se tako vrača bogatejša za 50.000 evrov, Kmetija: Nov začetek pa je v tretji sezoni dobila prvo zmagovalko.

V razburljivem finalu Kmetije: Nov začetek sta se na posestvu na Zaplani, kjer so tekmovalci bivali 15 tednov, tokrat spopadli dve tekmovalki, Zara Ilić in Adriana Košenina.

Tekmovalki sta se pomerili v treh igrah, prvo v spretnosti je dobila Zara, drugo v moči Adriana, v tretji, odločilni igri, pa je svojo premoč dokazala Adriana. Nagrado 50.000 evrov si je tako priborila 28-letna nekdanja vojakinja iz Jurkloštra. "Nekaj si bom privoščila zase, za družino in prijatelje, nekaj pa bo vzela hiša," je povedala po zmagi in dodala: "Lažji začetek bo!"

Posestvo na Zaplani je dajalo gostoljubje 19 tekmovalcem, a zadnji dan so v areno vstopili le štirje. Adriana, Zara in Matjaž so si udeležbo v finalu zagotovili tako, da so opravili s svojimi nasprotniki v areni, Maticu pa so priložnost za boj v velikem finalu zagotovili nekdanji tekmovalci. Tokrat smo bili prvič priče nenadejanemu preobratu. Nekdanji tekmovalci so imeli posebno moč – v zadnjih dnevih bivanja na posestvu so lahko izbrali nekoga, ki si je, čeprav je že izpadel iz igre, zagotovil pravico sodelovati v velikem finalu.

 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.