Mnogi med njimi so namreč tekom svoje kariere že prejeli grozila pisma, zadnja med njimi sta bila zakonca Janša, o čemer smo na našem portalu pred kratkim tudi poročali. V pismu pa niso grozili le njima, temveč tudi njunemu sinčku Črtomiru, zaradi česar je bila Urška v še večjem strahu, poroča revija Lady.

Z grožnjami se je morala soočiti tudi Alma Merklin, kmalu potem, ko je nastopila v šovu X Factor. Alma je namreč od neznanca začela prejemati pisma, v katerih je pisal, da jo bo ustrelil. "To me je pošteno prestrašilo in šokiralo," je priznala mlada pevka.

S podobnimi primeri groženj pa so se v preteklosti soočili tudi številni predsedniški kandidati, med drugim tudi Monika Malešič, ki je nezance, ki so jo grozili, tudi prijavila policiji. Glavni vzrok za grožnje nogometašu Sebastjanu Cimirotiću naj bi bil denar. Cime je prejmal grožnje, da mu bodo polomili noge, mami pa prerezali trebuh, če ne bo prinesel denarja. Za grožnjami naj bi stal nogometni menedžer Dušan Djurić in stvar je pristala na sodišču, a so obtožbo zaradi pomanjkanja dokazov, zavrnili.


Zadnje novičke

Prejšnji članekHot! Britney Spears v belih bikinkah pokazala seksi telo
Naslednji članekJennifer Lawrence: Poljubljanje s seksi soigralcem!