27916gif

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


Zagotovo je tudi Kelly Clarkson v glavi oboževalcev ‘Somraka’ precej priljubljena, sedaj pa naj bi njena nova pesem ‘Did you’ postala naslovna pesem ‘Mlade lune’.

Pesem z besedilom: ‘Did you ever care for me? Did you ever believe in me? Did you ever love me?’ (‘Ti je bilo kdaj mar zame? Si kdaj verjel vame? Si me kdaj ljubil?’)  kot naročena sovpada s temo filma – izgubljeno ljubeznijo. Toda ‘Summit Entertainment’ je za revijo ‘E!’ povedal, da režiser Chris Weitz nima še nobenih načrtov glede te pesmi ter da z iskanjem naslovne skladbe še sploh niso začeli.

Pri snemanju priljubljenega nadaljevanja pa so se končno pojavili tudi ‘Volturiji’.

Dakota Fanning, ki v filmu igra mlado, toda strupeno Jane, je v torek dopoldne pristala na letališču v Vancouvru, kjer jo je pričakala gruča oboževalcev. Po zvezdniškem formalnem ‘opravljanju dolžnosti’, med katere spadajo tudi deljenje avtogramov ter fotografiranje z oboževalci, si je mlada igralka ogledala mesto ter okusila tamkajšnjo hrano.

Ostali člani vampirskega klana, med katerimi sta bila tudi Michael Sheen (Aro) in Jamie Campbell-Bower, so v Vancouver prispeli nekaj ur pred Dakoto, zamudnico pa so že čakali v filmski opravi.

Po končanem snemanju v Kanadi pa se bo vsa ekipa, z Robertom Pattinsonom na čelu, preselila v Italijo, kjer bodo zaključili začeto delo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOops! Cassie
Naslednji članekLindsay prespala pri Samanthi