Taylor Momsen, poznana kot članica ekipe ‘Opravljivcev’, ni sladko dekle in še manj pa vzornica, kar je ugotovila tudi sama.

“Verjetno dajem slab vzgled,” je dejala v intervjuju za revijo ‘Grazia’. “Nekaj dni nazaj je nek reporter pripeljal na intervju svojo 12-letno hčerko. Gledala me je z odprtimi usti, nekako tako – ‘Hočem svoje striptiz čevlje, očka!’. On me je sovražil! Saj vendar ne pravim: ‘Bodi kot jaz.’ Upam, da dekleta preberejo, kar povem v intervjujih— biti moramo to, kar sami želimo. Ne bi si želeli biti kot jaz,” je še dodala divja pevka.

Taylor, ki se ima pri 17 letih za legalno odraslo, je tudi povedala, da so jo ljudje označili kot noro že dolgo časa nazaj: “Nora sem. Sem f***jena, brez pameti. Govorili so mi, da sem brez pameti vse od 11 leta.”

In vendar je Taylor, ki se je nedavno opravičila staršem, povedala, da v realnem življenju ni tako slaba oseba. “Sem zelo sramežljiva — živim cigansko življenje , to vedno uspeva,” je pojasnila. “Nikoli nisem imela prijatelje in ne želim biti obdana z gručo ljudi. Vendar je moj band je kot družina — zelo dobro se razumemo, kar čudno že je. Pol od tega, kar pravim, je sarkastično ali sr***e. Oni dojamejo to, o čemer govorim.”

Se strinjaš, da je Taylor slab vpliv? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Dramatična preobrazba Daše Podržaj: Postala je kratkolaska!
Naslednji članekHOT! Tila Tequila: Na splet pricurljal video njenega lezbičnega seksa