Kuharski chef Bine volčič v svojem bistroju Monstera pridno ustvarja. Danes se je pohvalil, da je včeraj gostil pomembna gosta – Domna Valiča in Ajdo Smrekar. Ni jasno, kaj se je v restavraciji dogajalo, a sta bila igralca deležna prav posebnega spremstva – policistov na konjih.
Pred dnevi pa je Bine že vlagal bezeg in za to izdal preprost recept …
Sestavine, ki jih potrebujete: bezgovi cvetovi, narezano jabolko, alkoholni kis in voda v razmerju 1:4, sladkor cca. 5 žlic, 1 žlica soli.
Postopek: “Zavreš in preliješ čez bezeg in jabolka. Zapreš in pustiš vsaj 14 dni,” svetuje Bine.
Vse te naravne dobrote, ki jih pripavlja in nabira v naravi, je nato mogoče preizkusiti tudi v njegovem bistroju.
Zadnje novičke
- Je Vlasta Mažgon (Poroka na prvi pogled) s tem namignila, da išče starejšega in premožnega moža?
- Dejan Krajnc: Lahko verjamete, da je to njegova prva?
- Matej Zemljič (Skrito v raju) razkril, kje ga boste lahko videli v živo
- Mož Rebeke Dremelj odlično skriva svoja leta, letos bo star že …
- Stil Ule Furlan vas bo očaral, tako bi se oblekla marsikatera ženska
- Ne boste verjeli svojim očem, takšen razgled ima Hajdi Korošec Jazbinšek v središču Tokia
- Borut Pahor v objemu z mlado, znano Slovenko
- Mojmir Šiftar (MasterChef Slovenija) je nepričakovano pokazal detajl pri kuharskem ustvarjanju