nazaj naprej

Fatalna Alma Rekić najavila, da bo stroga glede higiene

Četrtek, 22.12.2016 ob 08:51

Najavili so novo sezono tv šova in izdali, kdo bodo sodniki.

Fatalna Alma Rekić najavila, da bo stroga glede higiene

Spomladi se na POP TV vrača najbolj priljubljeno kuharsko tekmovanje MasterChef Slovenija. Tudi v tretji sezoni bodo na sodniškem podiju stali in strogo ocenjevali jedi Luka Jezeršek, Alma Rekić in Karim Merdjadi.

"Letos smo že od sredine jeseni močno vpeti v kreativno zasnovo nalog MasterChefa Slovenije. Kuharske preizkušnje so sestavljene iz naših izkušenj, tako da bomo pri ocenah še bolj strogi, saj le mi vemo, kolikokrat smo preizkusili nek recept, da smo dobili končni krožnik," pravi Luka Jezeršek.

Alma Rekić je dodala: "Poleg strogosti pri okusih bom sama še bolj intenzivno nadzorovala proces priprave, saj ne prenesem, če se med kuho packa in okuša s prsti. Higiena je prvo pravilo kuhinje."

Karim Merdjadi je poleg strogosti obljubil tudi zabavo in znanje: "Tekmovalce in tudi gledalce bomo veliko naučili o različnih kuharskih postopkih, kljub strogosti pa nismo pozabili na zabavo, ki bo seveda ena od začimb letošnjega MasterChefa Slovenije."

Zmagovalec bo prejel pokal in 50.000 evrov, šov pa na tv prihaja spomladi.Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Donald Trump Rebeka Dremelj Jan Plestenjak Kourtney Kardashian Tina Maze Manca Špik Jasna Kuljaj Angelina Jolie
 Najbolj obiskano