Deli
net.hr
Čeprav se v javnosti zdaj pojavlja bolj redko, mnogi še pomnijo najbolj divje noči, ki jih je ob alkoholu prekrokala plavolaska Tara Reid.

Alkoholu se je more upreti niti silikonska lepotica Pamela Anderson, ki so jo fotografi večkrat ujeli v nič kaj zavidljivem stanju. Podobno bi lahko trdili tudi za Lindsay Lohan, ki pod vplivom alkohola postane celo agresivna in tako polni naslovnice revij.

Čeprav Cindy Crawford velja za eno bolj zglednih estradnic, tudi njej včasih uide. Ob pretiranem nazdravljanju pa se pararacom seveda ne more izogniti. Tega niti ne poskuša Kate Moss, ki smo jo lahko večkrat videli v nič kaj prijetnem stanju, a se je lepotička po poroki vendarle malo zresnila.

Na začetku svoje kariere je bila Christina Aguilera redna gostja nočnih klubov, kjer je alkohol tekel tako rekoč v potokih. Med zabavami so jo večkrat ujeli fotografi in ovekovečili njeno noro popivanje. Jessica Simpson pa je, na primer, pod vplivom alkohola zelo simpatična in nasmejana, izdata pa jo razpuščena pričeska in nenehno lovljenje ravnotežja.

loading ...

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime