Deli
Fante smo ujeli tik pred odhodom na telovadbo..

Finaliste lepotnega izbora za moške, Mister Slovenije, so za kar tri dni peljali na posebno razvajanje v Rimske terme. Čeravno le 15 minut oddaljene od Celja, se bohotijo v čudoviti zeleni okolici in v naravnih danostih. Nadaljujejo svojo 2000 letno tradicijo, ki izvira še iz časa starih Rimljanov. Tako je vsak njihov gost deležen razvajanja, ki so se mu prepuščali že v davnini in v katerem uživamo tudi danes.

Aktivno hedonističen oddih so si privoščili tudi naši najlepši fantje. Roke vrhunskih maserk so sprostile njihova, od vseh priprav in stresa in tekmovalnih naporov napeta telesa.

Finalist Gregor je navihano rekel: »Uživam v nežno grobih dotikih s čudovito Patricijo.«

V čudoviti neokrnjeni naravi pod mogočnimi sekvojami, ki se bohotijo še iz časov Avstroogrske, je fante po razkošnem  zajtrku čakalo razgibavanje in vadba za moč. Za prihajajoči izbor morajo vse do zadnjega skrbeti, da bodo njihova telesa v popolni pripravljenosti.

Intenzivnim vajam za moč pod orjaškimi sekvojami …

V kozmetičnem salonu so samo za njih pripravili poseben tretma, s katerim so temeljito očistili obraz in pore in odstranili tudi kakšen mozolj. Potem so kožo dodobra navlažili, da bo pripravljena na odrske in snemalne izzive. Ob dovršenih kulinaričnih dobrotah, postreženih na travniški promenadi, so se fantom cedile sline in od ugodja je bilo slišati cmokanje. Da v Rimskih termah znajo razvajati, so vsi vroči finalisti potrdili v en glas.

-je sledilo poziranje fotografom…
in osvežujoč skok v bazen z eno izmed najbolj zdravilnih vod v Evropi.
Finalist Gregor je užival na masaži.
Nasmejanim tekmovalcem so s posebnim tretmajem temeljito očistili obraz in pore.

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime