Deli

Akcijska komedija Obalna straža v naše kinematografe prihaja prvi dan prvega poletnega meseca. Film je zrasel na bogati zapuščini priljubljene televizijske serije iz 90. let.

V glavni vlogi slovitega Mitcha Buchannona bomo gledali priljubljenega Dwayna Johnsona, ki je komedijo tudi produciral. “Izvirna serija je imela veliko dobrega. Zato smo nekatere temeljne lastnosti v filmu hoteli obdržati, hkrati pa povečati napetost. Kaskaderski prizori so zahtevnejši, akcija je bolj napeta, vendar se ne jemljemo tako resno, kot se je serija. Zelo smo se trudili najti pravo ravnotežje. Film je uradno sicer akcijski, ampak šale razumemo vsi. Zabavamo se. Smejemo se skupaj s filmom, ne pa filmu,” je povedal.

V filmu tudi igralca Pamela Anderson in David Hasselhoff

C.J. Parker je v podobi Pamele Anderson v nadaljevanki zapeljevala od tretje do sedme sezone. Vmes se je v Mehiki poročila z rock pevcem in na koncu odprla svoj bar na Havajih. V filmu njen lik (ki ga bo upodobila Kelly Rohrbach) nadaljuje svoje poslanstvo in se enkrat celo sreča s pravo Pamelo Anderson.

Kelly Rohrbach kot CJ Parker/Paramount Pictures, Montecito Picture Company, FlynnPicture Co., Fremantle Productions

49-letna Pamela je v nadaljevanki igrala od svojega 25. do 30. leta. Obalna straža jo je izstrelila med zvezde in med seks ikone zadnjih desetletjih. Na naslovnici Playboya se je pojavila kar štirinajstkrat. Bila je tudi na zadnjem ameriškem Playboyu, ki je izšel januarja 2016. V filmu jo bo nadomestila 27-letna Kelly Rohrbach, ki je tudi sicer manekenka za kopalke, zato jo bomo, tako kot smo Pamelo, videli v številnih počasnih posnetkih. Igralka se še dobro spominja, kako je sesala prst in kot otrok skupaj s sestro gledala Obalno stražo.

Mitch Buchannon = David Hassefhoff/Dwayne Johnson

Poročnik Mitch Buchannon tako rekoč ponarodeli junak in največji frajer na plaži tudi v filmu svoje poslanstvo jemlje izjemno resno –  ne samo kot vodja reševalcev, ampak tudi kot mentor svojim mlajšim kolegom, ki druščino reševalcev jemljejo kot svojo drugo družino. David Hasselhoff je v njegovi vlogi nastopil v vseh enajstih sezonah nadaljevanke in se marsikdaj znašel tudi v vlogi reševanja drugačnih ugank – na podobno misijo se v vlogi Mitcha v filmu podaja tudi Dwayne Johnson.

64-letni David Hasselhoff je v nadaljevanki igral od svojega 37. do 49. leta. V Guinessovi knjigi rekordov je še vedno vpisan kot najbolj gledan moški na TV. 45-letni Dwayne Johnson je znan tudi po svojem boksarskem vzdevku The Rock. Velja za enega najbolj uspešnih rokoborcev vseh časov. Njegov prepoznavni znak je tudi franšiza Hitri in drzni.

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime