nazaj naprej

Tako se Zvezdana Mlakar sooča s težavami

Sreda, 30.11.2016 ob 14:44

Imela je manj srečen dan.

Tako se Zvezdana Mlakar sooča s težavami

FOTO: Nataša Kralj


Zvezdana Mlakar se je pred dnevi soočila z enim od težjih dni, ko se je najprej zazrla v račune in datume, ko naj bi prejela plačila. Rekla si je, da bodo že prišla.

Nato se je peljala z moževim avtomobilom in ji je na njem počila guma. Ko je prejela račun za popravilo, je bila šokirana nad zneskom. "Pa sem obup spremenila v hvaležnost, da je moj avto končno spet v formi," je dodala.

A to ni bilo vse: ko se je peljala, je prednjo pridrvel avtomobil, zavila je sunkovito in na robniku predrla še gumo na svojem avtomobilu. V temni noči je na pomoč poklicala sina, šlo ji je na jok.

Po rešitvi nastalih težav pa si je rekla: "Življenje pač preverja moja prepričanja. Tolkla sem že mnogo hujše dni in na koncu se je vedno izšlo! Danes sije sonce in veselim se ga! Pogledam okoli sebe in rečem HVALA in vse težave so bile VČERAJ!"

Bi reagirali podobno? Mogoče si za dobro voljo pomaga tudi z lončkom za na pot iz organskih bambusovih vlaken, ki je popoln tudi za v avto (okay.si).Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Donald Trump Rebeka Dremelj Jan Plestenjak Kourtney Kardashian Tina Maze Manca Špik Jasna Kuljaj Angelina Jolie
 Najbolj obiskano