nazaj naprej

To so Kardashianove vroče ritke!

Sobota, 19.12.2015 ob 12:01

Dekleta družine Kardashian so začele kazati svoje gole zadnjice. Najprej se je s svojo pohvalila Kourtney, dan za tem pa še Khloe.

To so Kardashianove vroče ritke!

FOTO: JustJared


Očitno je kazanje golih zadnjic v svetu resničnostnih zvezdnic postalo nekaj normalnega in zaželenega, saj se je pred dvema dnevoma na družbenih omrežjih popolnoma razgalilla Kourtney Kardashian, le dan kasneje pa je svojo zadnjico na ogled postavila njena sestra Khloe.

31-letna zvezdnica resničnostnih šovov bo te dni dobila tudi svoj šov, ki se bo imenoval Revenge Body series, česar se že neverjetno veseli. 

''Jaaaaaa, to se je dejansko zgodilo…medtem ko smo bili na počitnicah v St. Barthu smo se odločili za tak fotošuting,'' je zapisala poleg fotografije, ki jo je objavila. 

Khloe pa je tudi razkrila skrivnost lepe ritke: "Stopnice so vse za vaš spodnji del telesa in to, da se prepotite. So odlična kardio vadba," je povedala medtem ko se je potila v fitnesu, na napravi podobni stopnicam.
Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Donald Trump Rebeka Dremelj Jan Plestenjak Kourtney Kardashian Tina Maze Manca Špik Jasna Kuljaj Angelina Jolie
 Najbolj obiskano