"Na srečo uživam tudi v zdravih zajtrkih, ki si jih pripravljam že ves zadnji teden po zaslugi Dermasala. Prepričana sem, da bodo ostali moja jesenska in zimska stalnica. Zelo so mi všeč sadno-zelenjavni smutiji."
In kaj zmeša v smuti? "Največkrat se v njih znajdejo korenje, integralni ovseni kosmiči, košček banane, malo mleka (navadnega ali ovsenega), voda, domače jabolko in obvezno chia semena, ki jih skupaj s kosmiči zvečer namočim. Če pozabim, pa vsaj kakšnih pet minut prej. Zelo rada imam tudi navadni jogurt, v katerega le narahlo zamešam žličko chia semen in zmletih lanenih semen," je zaupala.
Boste tudi vi odslej jedli kot Saša in bolj zdravo?
Zadnje novičke
- Mojmir Šiftar (MasterChef Slovenija) je nepričakovano pokazal detajl pri kuharskem ustvarjanju
- S temi tremi jedmi se poleti lahko poslovite od odvečnih kilogramov
- Klemen Slakonja: njegova družina je prišla do točke, ko se je moralo vse skupaj končati
- Nika Zorjan se je že vselila. Njen novi dom je kot iz pravljice
- MasterChef Slovenija: Luku Jezeršku se je ob pogledu na jed obrnilo
- Damjan Murko je zapustil Slovenijo
- Indira Ekić je v rekordnem času izbrala pomembno stvar za svojo poroko
- Zala Kralj in Gašper Šantl sta nas spustila v svojo spalnico