Pevka in voditeljica Špela Grošelj je prevzela vodenje oddaje The Biggest Loser Slovenija.

Špela je pred leti izgubila kar 16 kilogramov, zato se bo odlično ujela s konceptom oddaje, ki na male ekrane prihaja jeseni. “Format oddaje je zelo pozitiven, ljudem se bo spremenilo življenje na bolje, poleg tega mi je sama tematika (hujšanje, zdrav način življenja, treningi) pisana na kožo, zato sem se tudi odločila za sodelovanje. Poznam te občutke, ko se telo navaja na nov, drugačen način življenja, zato jih bom lažje razumela,” pravi Grošljeva.

V oddaji ne bo sama

V oddaji pa bosta pomembno vlogo odigrala tudi trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič. Nataša je zagrizena športnica in profesionalna osebna trenerka z več kot dvajsetletnimi izkušnjami. Jan pa je diplomirani kondicijski trener in športni multipraktik. Uživa v vadbi na tisoč in en način in tudi on prisega na zdrav življenjski slog.

“Naloga je vse prej kot lahka. Zavedati se je treba, da gre tu za korenito spremembo življenjskega sloga tekmovalcev. Sodelujočim želimo vcepiti zdrave navade, ki jih morajo vzeti za svoje in z njimi nadaljevati tudi po koncu oddaje,” je o svoji vlogi povedala Nataša.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZnan obraz ima svoj glas: To so letošnji tekmovalci
Naslednji članekŠov Kmetija začenja že dan prej! Spoznajte tekmovalce …