Šov Sanjski moški je marsikomu dodobra zlezel pod kožo. Že komaj čakamo sobote in nedelje, da si lahko ogledamo dogajanje v šovu in katera izmed tekmovalk je naslednja, ki bo zapustila tekmovanje.

Včerajšnja oddaja je znova presenetila. Izbrana dekleta za skupinski zmenek so se srečala z vedeževalko skupaj z Gregorjem, ki jim je veliko povedala o njih samih in o kompatibilnosti z njim. Najbolj nas je presenetila izjava, ki jo je dobila Nina: “Imaš tudi ambicije, čeprav izgledaš tako, kot da ne znaš niti do 5 štet.” Tudi preostale tekmovalke je dodobra pretresla (tiste, ki niso bile izbrane za skupinski zmenek, so dogajanje spremljale preko tv zaslona).

No, po mnenju gospe vedeževalke je z Gregorjem najbolj kompatibilna Anja Širovnik, ki si je nato zaslužila tudi daljši zmenek na samem – in kako priročno, svetlolaska je namreč imela rojstni dan. Sanjski moški ji je poklonil darilo in jo zasul s pogledi, nežnostjo ter poljubi, zato se sprašujemo, ali je morebiti na koncu le izbral njo? Na zmenku je namreč dobila tudi vrtnico, kar pomeni, da je zopet varna in bo lahko na koktejl zabavi povsem sproščena.

A s tem oddaja še ni bila zaključena, popoldan je dekleta obiskal Pero, ki je povedal, da si Gregor želi še en zmenek na samem – nanj je odšla vidno navdušena in šokirana Laura. Ni pa vedela, da je gospod Sanjski v planu imel zmenek poln preizkušenj. Na limuzini jim je namreč ponagajala guma, Laura se je odlično odrezala ter pomagala pri popravilu. Kasneje je njena bunda pristala v vodi, nato pa jo je odpeljal še na nenavadno kosilo, kjer ga je osvajala natakarica, jedla pa sta same nenavadne stvari. Laura niti za sekundo ni izgubila nasmeška na obrazu in s tem navdušila tako gledalce kot Gregorja.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekSinek Iris Mulej praznoval rojstni dan! Poglejte, kako velik fant je že
Naslednji članekŠokantno! Je zmagovalec Evrosonga vsem na očem užival drogo???