“Včasih zamerim do konca, včasih pa odpustim, čisto odvisno, za koga se gre,” pravi Špelca, ki priznava, da bi fantu težko odpustila, če bi jo preveral: “Mogoče, če bi imela občutek, da bi lahko sploh še kdaj zaupala v to osebo.”

Sicer pa se simpatična svetlolaska, ki se je po zapustitvi skupine Atomik Harmonik podala na samostojno glasbeno pot, poleg tega pa je tudi lastnica lokala v Žusterni pri Kopru, še vedno zelo dobro spominja najstniških dni, ki jih je preživljala v domačih Domžalah. Nikoli ne bo pozabila tudi svojega prvega poljuba: “Stara sem bila 14 let in zgodilo se je v nekem parku v Domžalah in to po končanem pouku v šoli,” pravi Špelca, ki je imela, tako kot večina, po prvi ljubezni zlomljeno srce.

A se je to, kot kaže, lepo zacelilo, saj je Špelca danes srečno zaljubljena, v prihodnosti pa si želi postati tudi mamica: “Ne bom nič rekla kdaj, jaz pravim, ko bo bo… Otrok bo pa toliko, kolikor jih bo dala mati narava. (smeh)”

Pevka se v teh poletnih dneh in toplih večerih s prijateljico rada odpravi na dobro večerjo, saj je po srcu gurmanka in tako rada poskusi kaj novega ob dobrem kozarcu vina. V prostem času se posveča tudi svojemu kužku Timiju, prebere kakšno knjigo, se sonči in kopa v morju!


Zadnje novičke

Prejšnji članekKelly Brook: V seksu sem odlična!
Naslednji članekPo nakupih s hčerkico