Njena mama je za revijo Lea razkrila nekaj Urškinih fotografij iz domačega albuma, ki so bile posnete leta 2005, ko je bila svetlolaska še popolnoma naravna lepotica.

Povedala je, da je bila njena hčerka že v otroštvu zelo razigran in vesel otrok, ki je svoj čas najrajši preživljala v naravi. Tudi danes, ko je Urška stara 25 let je vez med njima še vedno zelo močna, njun odnos pa temelji na spoštovanju in zaupanju. Ta vez se je še bolj okrepila, ko se je Urška ločila od Aleša Čepina in ji je mama Tatjana ves čas stala ob strani.

Ko je Urška prejela povabilo v Big Brother, ji je Tatjana sprva odsvetovala sodelovanje, a Urška jo je hitro prepričala o nasprotnem, saj si je zelo želela vsem dokazati, da je pozitivna oseba in ni takšna kot so jo prikazovali mediji.

Urška je v zadnjih letih imela kar nekaj lepotinih posegov, poleg silikonskega oprsja si je povečala tudi ustnice. Za svojo mamo in sestro Ajdo bo Urška vedno lepa, a takšna je bila tudi pred vsemi posegi. Lahko rečemo, da je blondinka na fotografiji iz osnovne šole in ta, ki jo vidimo danes popolnoma neprepoznavna, kot bi gledal dve različni osebi!


Zadnje novičke

Prejšnji članekUJETA Christina Aguilera z roko v roki z novim moškim
Naslednji članekNEVERJETNO Velikodušna Oprah vsem v občinstvu podarila nov avto