Hilary Duff je prišla končno na svoj račun, da ima moža Mikea Comria le zase. V sredo zvečer sta se zaljubljenca udeležila 'An Evening of Southern Style' na Beverly Hillsu v Kaliforniji.

Dogodek se je odvijal v čast družinam, ki jih po hurikanu Katrina želijo vrniti v njihove domove. Zato sta zaslužna predvsem Britney Spears in United Way for the Greater New Orleans, ki sta se povezala, da bi uresničila ta plemenit projekt.

23-letna zvezdnica, ki ni ostala brez vloge,  je preživela z zaposlenim hokejistom tudi naslednji dan, ko sta se skupaj odpravila k slavnemu športnemu trenerju Harley Pasternak, ki skrbi za njuno izvrstno postavo.

Hilary, ki je nora na pingvine, je o tem na Twitterju napisala: »Danes ni bilo lahko trenirati z nama z Mikeom, težave so se kar vrstile…«

Po naporni vadbi pa si je mlada igralka, ki se morda vrača v 'Opravljivko', izgleda privoščila kosilo v restavraciji Il Pastaio na Beverly Hillsu. Dobro pa je jedla tudi zvečer, ko ji je Mike celo pripravil večerjo. Simpatično!

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na 'Všeč mi je'.

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekRazdiralka zvez Alicia Keys: Je svojega moža res prevzela drugi ženski?!
Naslednji članekVROČE Maja Keuc danes na finalnem odru Eurosonga