V petek so skozi cel dan potekale priprave na veliki dogodek. Že zjutraj sta prišla Gwyneth Paltrow in njen mož Chris Martin. Ob 7.30 uri sta prispeli tudi članici skupine Destiny’s Child Kelly Rowland in igralka Michelle Williams. Nastanjeni naj bi bili v hotelu Four Seasons v New Yorku.

Medtem je bilo Jay-Z-ja videti, kako je na stopnišču svoje hiše preverjal varnost.

V apartmaju je bila Beyonceina sestra Solange že oblečena v belo, nosila pa je tudi krilo, ki je bilo iz perja. Tam je bila tudi Jay-Z-jeva mama Gloria Carter. Opaziti je bilo tudi Beyoncejinega očeta, ki se je pripeljal z modrim Jaguarjem.

Beyoncejina soba za vadbo je bila okrašena s cvetjem, hladilnik napolnjen z Jay-Z-jevim priljubljenim šampanjcem. Narejena je bila tudi ploščad, ki je bila verjetno namenjena obredu, mize pa naj bi bile pripravljene nekje za 30 gostov, saj je vse potekalo  v zelo intimnem krogu.

Beyoncé and Jay-Z pa se naj ne bi poročila samo včeraj, ampak se nameravata poročiti še enkrat v Franciji, točneje 4. maja. “Obsedena sta s številko 4 in jo imata za svojo srečno številko,” pravijo viri blizu para, pišejo pri reviji People.

Nekateri so govorili, da se je tudi poroka včeraj pričela ob 16. uri popoldan, vsi prostori so bili odeti v belo.

Čestitke mladoporočencema!


Zadnje novičke

Prejšnji članekSeks v mestu 10 let kasneje
Naslednji članekPoročne priprave Nicole in Joela