RTV SLO – Jamie želi spreobrniti cel Otok

Spremenil je prehranjevalne navade številnih britanskih šolarjev, zdaj pa kuharski zvezdnik Jamie Oliver namerava spreobrniti celo državo.
Zvezdnik televizijskega kuhanja je svoj navdih našel v prehranjevalnih navadah med 2. svetovno vojno.

več>>  

Dnevnik – Chris Brown: S pevko Rihanno nisva par!

Oba pevca sta se ta vikend udeležila že 21. podelitve otroških oskarjev Kid’s Choice v Los Angelesu, vendar se po preprogi nista sprehodila skupaj. Chris Brown je kasneje zavrnil govorice, da sta s pop pevko Rihanno par.

Na podelitev, kjer za nagrade zvezdnikom glasujejo otroci, so prišli nekateri največji svetovni estradniki, med njimi tudi Rihanna in Chris Brown, ki sta v zadnjih tednih polnila tabloidne strani z namigi, da sta se zaljubila in postala par.
Po prireditvi je Chris govoril z mediji in zavrnil govorice. ”Še vedno sem samski, z Rihanno pa sva zelo dobra prijatelja.”

Prejel je nagrado za najljubšega pevca, med nagrajenci pa najdemo tudi Miley Cyrus, ki je bila nagrajena kot najbolj priljubljena pevka ter Jessica Alba kot najbolj priljubljena igralka.

Siol – Mariah Carey po novi No.1?

Pop diva je na najboljši poti, da naslednji teden sama zasede drugo mesto izvajalcev, ki so na ameriški lestvici singleov imeli največ prvih mest.

Mariah Carey je s skladbo Touch My Body, ki je prvi single njenega novega albuma E=MC2, ki izide 15. aprila, na najboljši poti, da ta teden zasede prvo mesto singleov v ZDA. Poznavalci so izračunali, da bi Mariah po prodaji CD-jev tega singlea zasedla šele 15. mesto, na prvo mesto pa jo bo spravila prodaja preko spleta oziroma plačljivi downloadi. Če bo Mariah uspelo priti na prvo mesto, bo to že njen osemnajsti No. 1 na tej prestižni lestvici. Mariah Carey pa bi s tem dosežkom sama zasedla drugo mesto, ki ga sedaj še deli z Elvisom Presleyjem.

Največ prvih mest na ameriški lestvici singleov so do sedaj osvojili The Beatles, ki jim je to uspelo kar dvajsetkrat. Mariah je na dobri poti, da jih prehiti. Na vprašanje, če kdaj razmišlja o tem, je pevka prostodušno odgovorila: »Seveda razmišljam, ker ljudje to nenehno omenjajo. Ampak ne razmišljam pa, da bi, ko ustvarjam, imela v mislih, da presežem ta rekord. Sem pa pisala ta album z namenom, da bi bilo na njem kar največ pesmi, ki bi jih potencialno lahko objavili kot single. To pa sem počela zato, ker imajo to ljudje radi.«

Antonio “L.A.” Reid, šef založbe Island Def Jam Music Group, za katero Mariah sedaj objavlja, je o njenem morebitnem novem rekordu povedal: » Bilo bi krasno, če bi ga dosegla, ampak naš cilj je bil narediti glasbo, ki bi jo lahko peli kjerkoli na svetu. Če bi s tem dosegli še kakšen rekord in postavili nove mejnike, pa bi bilo to sijajno.«


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekSalma Hayek na naslovnici revije Glamour