V kleti njene luksuzne hiše na Beverly Hillsu, vredni več kot 3 milijone dolarjev, bo Paris odprla drago opremljen nočni klub, ki bo lahko sprejel do 200 obiskovalcev.

»Nočni klub bo urejen v Parisinem stilu. Vse bo v zlati barvi s črnim pohištvom. Bleščeče in drago, kakršna je tudi sama,« je povedal vir in dodal, da bodo na zabave povabljeni samo izbrani ljudje, saj je Parisina zamisel, da bi bil klub »zelo VIP«.

Zraven tega, da ureja svoj dom in v kleti gradi nočni klub, po Hollywoodu krožijo govorice, da je Paris povečala svoje prsi. Sodeč po nekaterih svežih fotografijah so njene prsi veliko bujnejše. Nedavno se je slikala za naslovnico britanske modne revije na kateri se lepo vidi, da je spredaj »ravno kot deska.« Zraven tega je izjavila, da je ponosna na svoje ravne prsi, »saj lahko obleče, kar si poželi«. Je spremenila svoje mišljenje in se vseeno odpravila pod nož?

Gotovo pa v primeru Paris Hilton ne obstaja ničesar več, kar se ne bi pokazalo. Kazanje njenih prsi je prišlo do te mere, da obstaja celo igrica »klikanje na Parisine prsi« (?!), in sicer se z enim klikom njene prsi hitro dvignejo, z drugim pa spustijo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPam v prikupni beli oblekici
Naslednji članekFOTO: Kdo so današnje zvezde dneva?