Deli

Hollywood je sredi največje afere v zgodovini. Zdaj je bil domnevnega posilstva obtožen tudi Ed Westwick, zvezdnik priljubljene serije pravljivka (Gossip Girl). Javno ga je obtožila mlada igralka Kristina Cohen. Na zapis se je odzval tudi igralec. So šle stvari predaleč?

Najprej je bil Hollywood pretresen o zgodbah o spolnem nadlegovanju priznanega režiserja Harveyja Weinsteina. Kasneje so šokirale še zgodbe žrtev priznanega igralca Kevina Spaceyja. Danes pa je igralca Eda Westwicka posilstva obtožila še igralka Kristina Cohen.

Kaj je zapisala? 

Do posilstva naj bi prišlo pred tremi leti v igralčevi hiši. “Pri Edu sem bila s producentom, s katerim sem se kratko dobivala. Ko sem želela oditi, mi je predlagal, naj na kratko zaspim v sobi za goste. Tam sem zaspala. Zbudila pa sem se z Edom nad mano, ko je s prsti že prodiral vame. Rekla sem mu, da naj neha, ampak je bil močan. Zgrabil me je za glavo me tresel in rekel, da želi seksati z mano. Nisem mogla govoriti. Nisem se mogla premikati. Bila sem v šoku. Držal me je in me posilil,” je del zapisa, ki je bil objavljen na facebooku.

Kristina je kasneje pojasnila, da o dogodku ni govorila, ker ji je producent rekel, da je sama kriva. Da ne sme ničesar reči, ker jo bo Ed z ekipo uničil.

The last month has been incredibly difficult. Like so many women I too have a story of sexual assault, and the…

Posted by Kristina Cohen on Montag, 6. November 2017

Odzval se je tudi Ed!

Kratko, a jedrnato, se je na obtožbe odzval tudi igralec. “Ne poznam te ženske. Nikoli se nisem na noben način vsilil in to nobeni ženski. Zagotovo pa nikoli nisem nikogar posilil,” je objavil na družbenih omrežjih.

Številni se zdaj sprašujejo, zakaj igralka ni javno povedala tudi imena omenjenega producenta. Če je do posilstva res prišlo, je le-tega tudi ta prikrival.

Posted by Ed Westwick on Dienstag, 7. November 2017

 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.