Savina Atai se je po težavah v svojem podjetju, v katerem je solastnica in namerava iz posla odstopiti, zares posvetila sebi.

Ob nastalih težavah v poslu, ki ji je dobro uspeval in sporu s solastnico Ariano, bo sicer zadeve še reševala na sodišču in stvari niso tako enostavne, ji pa ves čas ob strani stoji njen zaročenec Giorgios, prav tako pa se lahko sprošča v varnem in prijetnem okolju, kjer je njen drugi dom – na topli in sončni Kreti.

Tam se v kopalkah že nastavlja sončnim žarkom, o pretekli izkušnji pa je zapisala: "Trdno verjamem (in doživljam), da če imaš odprto srce, ti tisti, ki ti želijo nagajati & škodovati – pomagajo." Pred kratkim je dodala, da je najboljše zdravilo morje, na Kreti pa je že menda čisto pravo poletje, čudovita pa je tudi voda.

Je pa namignila, da je nastale težave še kako dobro obrnila sebi v prid in tako že kuje nove načrte, v katerih bo zagotovo ponovno uspela: "Po petih letih nenehnega dela & norega tempa imam zdaj čas za poglobljen študij, pravo prakso, 'downloadanje' in sestavljanje mozaika. Se veselim časa, ko bom vse novo & utelešeno lahko delila z vami."
 


Zadnje novičke

Prejšnji članekSkrivnostna plesalka, 20. del
Naslednji članekLeonardo DiCaprio in Rihanna ponovno skupaj